Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[E33A 2.0] POSZUKUJĘ MODUŁU ECU MD 173635
Autor Wiadomość
desoto100 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.6 16v
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-05-2013, 22:33   [E33A 2.0] POSZUKUJĘ MODUŁU ECU MD 173635

Witam wszystkich,

Mam pytanie czy ktoś wie gdzie można dostać moduł ECU MD-173635 do Galanta z 1992 roku 2.0 benzyna, silnik 4G63 , albo słabo szukam albo jest to jakiś moduł który ciężko zdobyć. Szukam dla kumpla któremu auto padło za granicą, a tam cene jaką mu powiedzieli przerosła koszt auta. Może ktoś z forumowiczów dysponuje wiedzą , lub ewentualnie ma taki moduł proszę o kontakt.

Crosby 
Mitsumaniak

Auto: Był GALANT 2,0 [4G63][E33A]
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-06-2013, 22:29   

witaj miałem ten sam problem tez szukałem tego modelu sterownika przez 3miesiące aż znalazlem rozbitego galanta w Nowym Sączu z tym sterownikiem. Zycze powodzenia w szukaniu bo raczej nie bedzie łatwo no chyba ze masz jakiegoś magika co jest w stanie uratować stary sterownik

Odpowiedz do tematu