Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.8] Porada mile widziana
Autor Wiadomość
mowil2 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-06-2013, 16:56   [Cari 1.8] Porada mile widziana

Witam potrzebuję porady a mianowicie co to za złączki wtyczki czy coś http://www.fotosik.pl/pok...720b5b6485.html ta zwisa sobie z wiąski pod kolumną kierownicy http://www.fotosik.pl/pok...bd6f4380b5.html a ta wtyczka wychodzi mniej wiecęj z okolic stacyjki możliwe że przełączników wycieraczek i tp. prawdopodobnie może to być sterowanie tempomatem ponieważ go mam ale nie działa z nieznanych powodów próbuje go naprawić ale nie mogę nigdzie znaleść schematu pomocy:) To jest Carisma 1.8 16v 115km 1998r w wersji Gls. Mam jeszcze jedno pytanie Czy w wersji gls mogło się tak zdażyc ze mam tylko licznik kilometrów A i B i nie mam spalania czy po prostu ktoś to odłączył bo nie ukrywając moje cari było składane chyba u wujka Mietka za stodołą po walnięciu i nie wszystko poskładał jak należy :) ale nic dalej się jedzie :P i robi to co się da

Odpowiedz do tematu