|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.6] Co sprawdzić odbierając ASXa z salonu? |
Autor |
Wiadomość |
piecho
Nowy Forumowicz Kopytko
Auto: ASX 2013 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-06-2013, 14:14 [1.6] Co sprawdzić odbierając ASXa z salonu?
|
|
|
Cześć! Niedługo odbieram nowego ASXa z salonu. Na forum widziałem, że trochę osób pisało o problemach z lakierem (że już na postoju odpryski, montowana na blachowkręty tylnia klatka na tablice). W związku z tym zapytuję bardziej doświadczonych - na co zwrócić szczególną uwagę przy odbiorze? |
|
|
|
 |
Maciek111
Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-06-2013, 21:30
|
|
|
Wydaje mi się ,że powinieneś go sprawdzić wcześniej jeszcze przed zarejestroweaniem. Potem już w trakcie odbioru już jest po ptakach. Ja kupowałem w zimie i zobaczyłem swojego już z blachami, a wtedy to można już tylko stwierdzić jak jest. Przypatrz się dokładnie desce na przednim podszybiu. Ostatnio mieni się przebarwieniami co widać dopiero w dziennym świetle. Sprawdz też poprzeczkę kierownicy czy równo "wisi'. |
|
|
|
 |
|
|