Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupuję C-crossera Warto?
Autor Wiadomość
profes 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI lift (1999r.)
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-07-2013, 00:35   Kupuję C-crossera Warto?

Poszukuję SUVa dla żony i wybór padł na Outlandera, a dokładnie na Citroena C-crosser - z całej trójki najbardziej przypadł do gustu wygląd grilla.
Ma być czarny z jasnym wnętrzem i kamerą cofania i właśnie taki wpadł mi w oko:
http://otomoto.pl/citroen...-C29698474.html
Co powiecie na temat tego auta? Na co zwrócić uwagę? Auto jest z Belgii więc jak sprawdzić przebieg?
A może ktoś z Krakowa mógłby podjechać i rzucić okiem?
Z góry dziękuję za pomoc.

dawcio 
Forumowicz

Auto: outlander 2.0 DID 2007r
Wysłany: 01-07-2013, 01:20   

Witam,
ja go widziałem, oglądalem z ciekawości...
jeśli jest z Belgi jak mówisz czemu ma niemieckie blachy?
Autko z pierwszy rzut oka mi się podoba,ale ta cena wydaje się na kosmiczną-chyba za drogo?Autko z zew.i wew.zadbane.
Jeśli chodzi o komis wygląda na oki
Pozdrawiam

profes 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 01-07-2013, 13:04   

A jak z przebiegiem? Wydaje sie być realny do zuzycia wnętrza?
Nie widać czy był naprawiany?

Cena taktycznie z sufitu, ale trochę już u nich stoi, więc może jak postoi do końca wakcji, to zmięknie im rurka :wink:

Balchy to akurat ten komis przykręca do zjęcia jak leci i tym sie nie sugeruję, bo inne ich auta w ogłoszeniach mają takie same, ale z paierów wynika ze auto sprowadzone z Belgii.

dawcio 
Forumowicz

Auto: outlander 2.0 DID 2007r
Wysłany: 01-07-2013, 13:56   

no w srodku nie wygląda na zniszczonego ani kombinowanego... :rolleyes:
Nie oglądałem go jakoś specjalnie zerkłam tylko jak wyglada w środku za taką cene.
Ale ja ze względu na cene bym się rozglądnął za innym-problem jest tylko z jasnym wnętrzem bo jest ich mało!!! :axe:

profes 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 01-07-2013, 16:42   

No właśnie wiem, że jasnych jest bardzo mało, a jak już są to zjechane. Niestey jasne wnętrze ma to do siebie, że go nie wyplakujesz, tylko konkretne pranie i porofesjonalne czysczenie pomaga, ale na pltastiki i tak nie ma rady.
Za tę cenę to napewno nie kupię więc wezmę ich na wstrzymanie.
Był jeden ładny C-crosser, z jasnym wnętrzem, jakieś dwa tygodnie temu w Olsztynie za 45 000, import z Francji.
Wystawiony na otomoto w piątek, a w sobote już go nie było.
Cena tego jest z sufitu, wiec spokojnie poczekam, bo zakładam, że szybko się nie sprzeda.
Jakbym miał wydać 60 tys. na C-crossera, to już wolałbym poszukać BMW X3.
Generalnie C-crosser ma być max na 3 lata, a poźniej będzie mazda CX-5.

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Wysłany: 01-07-2013, 18:14   

Ma orginalny certyfikat przeglądu i km.przed sprzedażą .JA kupowałem w Belgi tam tablice zostają u właściciela przy kupnie trza mieć swoje .trzeba sprawdzić czy przyjechał na kołach( będzie miał ubezpieczenie i belgijskie tablice),jeśli nie to był bity.Cena nie jest taka straszna jeśli jest odprawiony to akcyza ponad 18% bo ma 2,2silnik dlatego ja brałem 2,0 outka bo był 20 % tańszy.Przebieg trochę mały ale zależy ja mam 07 i 106tyś tyle że ja kupowałem auto 2,5 letnie .i mało jeżdzę .Tam jednak disle śmigają,tym bardziej jeśli pochodzi z małego maiasteczka lub wsi mój w 2,5 r w Belgi miał 67tyś a był 3 samochodem w rodzinie,dwie dorosłe osoby (kupowałem o pryw. właść.)

Odpowiedz do tematu