|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ze zderzaka do atrapy |
Autor |
Wiadomość |
kichocik
Nowy Forumowicz kichocik
Auto: PajeroIII
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2013, 19:15 ze zderzaka do atrapy
|
|
|
Chciałbym sie dowiedzieć czy jest możliwość przeniesienia świateł ze zderzaka do atrapy. Czy ktos to robił i czy bardzo to skomplikowane? Chodzi o Pajero III. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 18-10-2013, 19:26
|
|
|
Jest możliwość, Było to już na forum. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Sebastian_T
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2, 2011
Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 229 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-10-2013, 08:17
|
|
|
Mam od Zbyszka lampy (chodzi o tył, tak?), na górze świecą mi stop/mijania, migałki i wsteczne, do zderzaka przeniosłem przeciwmgielne, zostały w zderzaku też migacze (migają mi więc i na górze, i na dole). Parę dni temu robiłem przegląd rejestracyjny coroczny, panom nie przeszkadzało, że mgła jest w zderzaku (dwie lampy mi świecą tam, prawa i lewa, po włączeniu przeciwmgielnych), ani że mam 4 migacze z tyłu.
Wcześniej miałem "samoróbki", tzn. przewierciłem górne atrapowe lampy (były tam tylko przeciwmgielne i wsteczne), zakładając stop/mijania, na dole w zderzaku zostawiając tylko mijania (żeby nie mieć pięciu stopów), tylko musiałem wnętrze atrapy maznąć srebrnym lakierem. Jednak to była trochę prowizorka i z czasem zaczęła mi przeciekać ta lampa (mimo zaklejenia, jednak gdzieś tam woda się dostawała), dlatego zmieniłem na "oryginały". |
_________________ Sebastian_T |
|
|
|
 |
Mietek.K
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero III
|
Wysłany: 19-10-2013, 08:31
|
|
|
Przyznam że i ja o tym myślałem . Czy kable trzeba przedłużać czy starczają ????? |
|
|
|
 |
czortunio
Forumowicz
Auto: Pajero III 2,5 TD
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Sty 2013 Posty: 199 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 19-10-2013, 13:35
|
|
|
Zapewne te nowe "oryginalne" lampy nie mają żadnej homologacji. |
|
|
|
 |
Sebastian_T
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2, 2011
Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 229 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-10-2013, 17:35
|
|
|
U mnie w górnych atrapach była główna kostka, wystarczyło przepiąć. Do przeciwmgielnych na dół musiałem pociągnąć drucik. |
_________________ Sebastian_T |
|
|
|
 |
|
|