|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Łódzkie klimaty, czyli pilnie szukam szyby bocznej do gala |
Autor |
Wiadomość |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2013, 23:59 Łódzkie klimaty, czyli pilnie szukam szyby bocznej do gala
|
|
|
Jak w temacie - czy ktoś ma namiary na szybę prawy przód do gala EAxA w naszym pięknym mieście?
Trochę wisi na allegro, ale może ktoś z Was w samej Łodzi miał by namiar, bo wszystkie spoza, a trochę mi zwiewa folię powyżej 60 km/h
Przy okazji z całego serca życzę wszystkiego najgorszego temu, kto pod szpitalem pediatrycznym w biały dzień puścił moją szybę w drobny mak tylko dlatego, że podjechałem z dzieckiem na pogotowie i nie zdążyłem schować kamerki za 90 PLN...Kiedyś ponoć nawet złodzieje mieli odrobinę klasy i szacunku do siebie...
Przy okazji, jaki koszt wymiany? Ciężko samemu? |
|
|
|
 |
RoveR
Mitsumaniak porządany VR4
Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
|
Wysłany: 23-10-2013, 08:29
|
|
|
Zobacz może tutaj będą mieli www.japancar.pl/- Gerberowa na Mileszkach, albo u Malika/Japanez- Pabianice 42-215-44-02. |
|
|
|
 |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
|
Wysłany: 23-10-2013, 10:17
|
|
|
Szybka kupiona, wstawiona, konkurencyjne forum zadziałało błyskawicznie <no offence;)> |
|
|
|
 |
|
|