|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MOTO SHOW POZNAŃ |
Autor |
Wiadomość |
RoBSoN_97
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma GLS Exlusiv
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-03-2014, 15:55 MOTO SHOW POZNAŃ
|
|
|
Wybieram się na MOTO SHOW do Poznania i pytanie do Was Mitsumaniacy z Poznania, gdzie można zostawić samochód, żeby nie było daleko, no i miejsce postojowe było darmowe, bo parking przy Moto Show jest płatny za 4 zł/godz. :/ to kiepsko tym bardziej, że zabulę za autostradę i na paliwo też pójdzie trochę z Pruszkowa xD
Miejsce targów: ul. Głogowska 14, 60-734 Poznań |
_________________ Zobacz moje Mitsu
 |
|
|
|
 |
wojtas
Mitsumaniak

Auto: Sigmy, Zaćmienie i Kociak
|
Wysłany: 28-03-2014, 16:19
|
|
|
Ja właśnie z tego powodu jadę PKP. |
_________________ ..
Każdy ma prawo się mylić, i tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędów.
[F16A 12V M/T 92'][F07W 24V A/T 93'][D53A 24V GTS M/T 03'][V97W 24V GLS A/T 15'] |
|
|
|
 |
Krystian99
Mitsumaniak

Auto: Galant
|
Wysłany: 28-03-2014, 21:41
|
|
|
RoBSoN_97, w tym czasie ciężko będzie Ci znaleźć darmowe miejsce blisko targów, poleciłbym Ci zaparkować auto przy pętli Górczyńskiej okolice Głogowska 140,(np, plac przy kościele) i bezpośrednio dojedziesz tramwajem(jazda ok 6min) i w szczególności że będziesz miał to po drodze jadąc od autostrady |
|
 |
RoBSoN_97
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma GLS Exlusiv
|
Wysłany: 29-03-2014, 20:26
|
|
|
Dzięki Krystian99 za odpowiedź
wojtas pociągiem nie mogę - jestem ograniczony czasowo i nie mogę być zdany na kurs pociągu, muszę być elastyczny... w innym wypadku na taką imprezę pewnie bym pojechał PKP |
_________________ Zobacz moje Mitsu
 |
|
|
|
 |
|
|