|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
COLT VII |
Autor |
Wiadomość |
Voythasz
Nowy Forumowicz Voythasz
Auto: Mitsubishi Colt VII 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-04-2014, 19:32 COLT VII
|
|
|
Witam, mam dwa problemy, mianowicie: nie działa regulacja prędkości wycieraczek, same wycieraczki działaja, potencjometry i silniczki raczej sprawne, podobno coś z modułem, drogi problem to nie działające radio, odtwarzacz płyt działa normalnie, radio nie nie może wyszukać żadnej fali, antena sprawna.
Colt VII: silnik 1.3 benzyna, 95 kucy, 16 zaworów, 125 nm, data produkcji grudzień 2009, wersja 3-drzwiowa
Czy są jakieś osoby z Kutna i okolic, np. Łęczyca
Jeszcze jedno podczas jazdy na "wybojach" słyszę że pod deską rozdzielczą coś jakby się poluzowało, tak jakby niedokręcona śrubka się obijała ale nie potrafię tego zupełnie zlokalizować, zdejmnowałem osłonę od bezpieczników i nic wszystko jest ok |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 05-05-2014, 22:44
|