|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mjsystem 07-06-2014, 16:53 |
Chcę kupić Lancera, na co zwrócić uwagę ? |
Autor |
Wiadomość |
parzon
Forumowicz
Auto: Toyota Avensis 2.0 16v D4
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-06-2014, 22:06
|
|
|
Jak ktoś pisze Lancer Evolution VIII na 1,6 to już nie mam więcej pytań. |
|
|
|
 |
parzon
Forumowicz
Auto: Toyota Avensis 2.0 16v D4
|
Wysłany: 08-06-2014, 10:06
|
|
|
auta obejrzane, ten 1.6 odpada. Nadkola rdzawe z tyłu, rok temu sprowadzony, a sprzedaje człowiek, który jeżdzi nim tydzień i zrobił 1000 km.
Ten drugi 2.0 godny uwagi, martwi mnie tylko ten bagażnik, potrzebuje przewozić wózek dziecięcy, dodatkowo jest w bagażniku koło gdyż w zapasie jest zbiornik na gaz. Może o dojazdowce pomyslec, ale ją też gdzieś trzeba ulokować. Jedyne co mnie zmartwiło to ze auto ma już 4 właściciela. przez 9 lat 4 właścicieli, myślicie, że warto zwracać uwage na ilość właścicieli ? |
|
|
|
 |
Greku1410
Mitsumaniak

Auto: Civic VIII Type S 2.2
Dołączył: 19 Lip 2013 Posty: 138 Skąd: Lublin / Czechowice-Dziedzice
|
Wysłany: 08-06-2014, 10:41
|
|
|
Ja mam 5latka i jestem 4tym właścicielem i niedługo będzie 5ty bo auto u mnie max 2lata jeździ a potem szukam następcy. Wcale nie widać że jeździło nim tyle osób i pod względem zniszczenia wnętrza albo raczej jego braku, ani pod względem mechanicznym. |
_________________ Zapraszam na profil mojego CY3A
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=82049
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 08-06-2014, 10:59
|
|
|
parzon napisał/a: | który jeżdzi nim tydzień i zrobił 1000 km. |
To chyba dobrze?
parzon napisał/a: | dodatkowo jest w bagażniku koło gdyż w zapasie jest zbiornik na gaz. Może o dojazdowce pomyslec, ale ją też gdzieś trzeba ulokować. |
Zestaw naprawczy? Swoją drogą ja jeszcze w Lancerze nie wyciągałem zapasu, ani nie łatałem opon... Często się i tak da dojechać do wulkanizatora bo trochę powietrze zejdzie i guma się zaciska np. na gwoździu. Gorzej jak się rozetnie....
parzon napisał/a: | Jedyne co mnie zmartwiło to ze auto ma już 4 właściciela. przez 9 lat 4 właścicieli, myślicie, że warto zwracać uwage na ilość właścicieli ? |
No trzeba zwracać, ale jak wszystko inne wskazuje że auto jest ok... |
|
|
|
 |
|
|