|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Płytki na schody wejsciowe |
Autor |
Wiadomość |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2014, 10:12 Płytki na schody wejsciowe
|
|
|
Szukam płytek na schody wejsciowe, trzy schodki z podestem, ogólnie to rozmiar 2mx3m.
Jakieś polecicie, aby nie były śliskie?
Co wybierać:
1. Gres
2. Klinkier
3. Granit płomieniowany/młotkowany? |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-08-2014, 18:45
|
|
|
Kumpel kupił płytki na schody, miały tak jakby piaskową posypkę pod szkliwem, śliskie nie są, z tym że on je ma w domu na klatce i korytarzu, ale na zewnątrz ja bym im nie wierzył zwłaszcza jeśli śnieżek sypnie to nie wiadomo, nie testowałem. Klinkierowych nie znam. Moim zdaniem najlepszy jest granit, jest szorstki i na pewno nie będzie śliski, w razie śniegu czy nawet lodu, możesz solą sypnać bez obawy o uszkodzenie z tym że pewnie najdroższy. Ale jak to mówią co tanie to drogie |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
|
|