[3.2 DID] Maty i dywaniki |
Autor |
Wiadomość |
Tkaczy
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2015, 19:50 [3.2 DID] Maty i dywaniki
|
|
|
Witam,
Jakie gumowe dywaniki polecacie do Pajero III, wersja 3d? Chciałbym żeby guma była wysokiej jakości a nie strasznie twarda (szybko pękają).
Kolejna sprawa to maty do bagażnika. O ile ze znalezieniem maty do bagażnika pasującej przy rozłożonych siedzeniach nie ma problemu, to znalezienie maty pasującej do wersji 3d, ale ze złożonymi siedzeniami jest kiepsko. Ktos ma namiary na taką lub wie od czego pasuje?
Pozdrawiam,
Maciek |
|
|
|
 |
techsm
Forumowicz
Auto: Pajero 3,2
|
Wysłany: 17-02-2015, 13:19
|
|
|
Tylko i wyłącznie oryginalne. |
|
|
|
 |
Kuban21
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 25-02-2015, 16:50
|
|
|
nie zgadzam sie ze tylko oryginalne, jest mnostwo dywanikow i mat swietnej jakosci ja ostatnio kupilem mate i dywaniki do swojego outlandera tutaj: dywaniki gumowe na wymiar maty do bagaznika na wymiar i jestem naprwde zadowolony. Guma jest elastyczna ale gruba, są zaczepy dostosowane do oryginalnych mocowan i naprawde wygladaja i sprawuja sie super |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 25-02-2015, 16:57
|
|
|
Kuban21 napisał/a: | ja ostatnio kupilem |
No właśnie , ostatnio , pogadamy po roku używania |
|
|
|
 |
Kuban21
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 25-02-2015, 17:01
|
|
|
no pogadamy a ostatnio w moim wydaniu to 4 miesiace temu i jak narazie zero sladow uzytkowania po za zabrudzeniami. Nie to ze wychwalam ta firmę bo nie mam w tym zadnego celu, nikt mi nie placi za reklame ale czasem kupujesz cos i widzisz od razu ze albo g...o albo porzadna rzecz, zwlaszcza jak sie juz troche przerobilo roznych produktow w tym temacie |
|
|
|
 |
Tkaczy
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
|
Wysłany: 01-03-2015, 12:50
|
|
|
Ja kupiłem taką matę (wkładkę) z wysokim rantem do bagażnika. Jest ok, ale cienka - zobaczymy jak będzie się spisywać. Teraz też zamówiłem na wymiar taką matę, która zabezpieczy boki auta, podłogę oraz siedzenia - do przewozu psiaka. Jak ktoś chce namiary na producenta to PW.
Nigdzie nie potrafię znaleźć gumowych dywaników do wersji 3 drzwiowej.., ma ktoś namiary?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|