Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[3.2 DID] Maty i dywaniki
Autor Wiadomość
Tkaczy 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-02-2015, 19:50   [3.2 DID] Maty i dywaniki

Witam,
Jakie gumowe dywaniki polecacie do Pajero III, wersja 3d? Chciałbym żeby guma była wysokiej jakości a nie strasznie twarda (szybko pękają).
Kolejna sprawa to maty do bagażnika. O ile ze znalezieniem maty do bagażnika pasującej przy rozłożonych siedzeniach nie ma problemu, to znalezienie maty pasującej do wersji 3d, ale ze złożonymi siedzeniami jest kiepsko. Ktos ma namiary na taką lub wie od czego pasuje?
Pozdrawiam,
Maciek

techsm 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2
Wysłany: 17-02-2015, 13:19   

Tylko i wyłącznie oryginalne.

Kuban21 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander
Wysłany: 25-02-2015, 16:50   

nie zgadzam sie ze tylko oryginalne, jest mnostwo dywanikow i mat swietnej jakosci ja ostatnio kupilem mate i dywaniki do swojego outlandera tutaj: dywaniki gumowe na wymiar maty do bagaznika na wymiar i jestem naprwde zadowolony. Guma jest elastyczna ale gruba, są zaczepy dostosowane do oryginalnych mocowan i naprawde wygladaja i sprawuja sie super

PiotrKw 
Forumowicz

Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Wysłany: 25-02-2015, 16:57   

Kuban21 napisał/a:
ja ostatnio kupilem

No właśnie , ostatnio , pogadamy po roku używania :wink:

Kuban21 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander
Wysłany: 25-02-2015, 17:01   

no pogadamy :) a ostatnio w moim wydaniu to 4 miesiace temu i jak narazie zero sladow uzytkowania po za zabrudzeniami. Nie to ze wychwalam ta firmę bo nie mam w tym zadnego celu, nikt mi nie placi za reklame ale czasem kupujesz cos i widzisz od razu ze albo g...o albo porzadna rzecz, zwlaszcza jak sie juz troche przerobilo roznych produktow w tym temacie

Tkaczy 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero III
Wysłany: 01-03-2015, 12:50   

Ja kupiłem taką matę (wkładkę) z wysokim rantem do bagażnika. Jest ok, ale cienka - zobaczymy jak będzie się spisywać. Teraz też zamówiłem na wymiar taką matę, która zabezpieczy boki auta, podłogę oraz siedzenia - do przewozu psiaka. Jak ktoś chce namiary na producenta to PW.

Nigdzie nie potrafię znaleźć gumowych dywaników do wersji 3 drzwiowej.., ma ktoś namiary?

Pozdrawiam!

Odpowiedz do tematu