Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
V Ogólnopolski Zlot Mitsumaniaków
Autor Wiadomość
bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 21-02-2007, 21:35   V Ogólnopolski Zlot Mitsumaniaków

Jak pewnie wszyscy wiecie w ostatni weekend sierpnia w Borkach koło Warszawy odbędzie się V Ogólnopolski Zlot Mitsumaniaków. Kto z Was się wybiera i czym?

Ja jadę na 100%, ale nię będę miał już auta, więc muszę się do kogoś wbić :D Kto chętny :?: :p

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 22-02-2007, 15:32   

ja chce sie wybrać, jakby co bede zabierał góra jedna osobę wiec nie widze przeciwwskazań :P

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-02-2007, 20:26   

no my będziemy na 80% (zawsze coś trzeba zostawć, bo jak nie?)

yrdn 
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Wysłany: 23-02-2007, 18:35   

Bartek_nkm
Cytat:
.. nie bede mial samochodu

jak to nie bedziesz mial samochodu??
A tak w ogole to pamietaj, ze moj jest ciagle na sprzedaz - duzo dzwonia, ale nikt nie przyjezdza... :D

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2007, 21:03   

yrdn, sprzedaje swojego ;) Nie mogę się do niego przekonać... Na Twojego mnie nie stać, chyba że go rozbijesz i oddasz za... max 3500zł :D

Doniu
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2007, 21:16   

yrdn napisał/a:
jak to nie bedziesz mial samochodu??

Właśnie to samo miałem się zapytać :shock:

bartek_nkm, co siedzieje :?: Ja właśnie nabijam kolejne km swoim - właśnie wróciłem z Poznania, a jeszcze jadę jutro i pojutrze, ufff
No i pomimo pewnych mankamentów, które dopiero ok wakacji zniweluję, jazda jest najmilszą sprawą z tych wyjazdów.

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2007, 22:51   

Robi się trochę OT, ale ok, później podzielę ;-)
Sprzedaję go, bo nie wiem dlaczego, ale to auto mi nie pasuje. Bardzo fajnie się prowadzi, nie ma z nim żadnych problemów, ma gaz, czuć moc (rozrząd był przestawiony o 1 ząbek i zapłon trochę nie tak jak byc powinie, ale juz jest ok), przyspieszenie i w ogóle, ale to nie jest to... Nie wiem. Mam na oku Carismę. Co z tego wyniknie zobaczymy.

yrdn 
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Wysłany: 24-02-2007, 13:52   

to wracamy na topic...

jesli uda mi sie sprzedac Lancera i kupic do tego czasu Gala bede na 100%, jesli nie to moj kregoslup moze nie wytrzymac utwardzonego zawieszenia :D

Doniu
[Usunięty]

Wysłany: 24-02-2007, 18:26   

bartek_nkm napisał/a:
(rozrząd był przestawiony o 1 ząbek i zapłon trochę nie tak jak byc powinie, ale juz jest ok)

To dobrze że po tych ustawieniach wszystko wróciło do normy.

Co do zlotu, to myślę że tym razem się wybiorę i nie pokrzyżują mi planów jakieś inne wydarzenia. W każdym razie jestem na TAK :!:

Proper
[Usunięty]

Wysłany: 26-02-2007, 21:05   

Swego czasu gdy miałem Renault jeździliśmy na zloty do Borek, teraz możemy się wybrać na zlot mitsu okolica jest naprawdę SUPER

Odpowiedz do tematu