|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
V Ogólnopolski Zlot Mitsumaniaków |
Autor |
Wiadomość |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2007, 21:35 V Ogólnopolski Zlot Mitsumaniaków
|
|
|
Jak pewnie wszyscy wiecie w ostatni weekend sierpnia w Borkach koło Warszawy odbędzie się V Ogólnopolski Zlot Mitsumaniaków. Kto z Was się wybiera i czym?
Ja jadę na 100%, ale nię będę miał już auta, więc muszę się do kogoś wbić Kto chętny |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2007, 15:32
|
|
|
ja chce sie wybrać, jakby co bede zabierał góra jedna osobę wiec nie widze przeciwwskazań |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-02-2007, 20:26
|
|
|
no my będziemy na 80% (zawsze coś trzeba zostawć, bo jak nie?) |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
yrdn
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
|
Wysłany: 23-02-2007, 18:35
|
|
|
Bartek_nkm
Cytat: | .. nie bede mial samochodu |
jak to nie bedziesz mial samochodu??
A tak w ogole to pamietaj, ze moj jest ciagle na sprzedaz - duzo dzwonia, ale nikt nie przyjezdza... |
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2007, 21:03
|
|
|
yrdn, sprzedaje swojego Nie mogę się do niego przekonać... Na Twojego mnie nie stać, chyba że go rozbijesz i oddasz za... max 3500zł |
|
|
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2007, 21:16
|
|
|
yrdn napisał/a: | jak to nie bedziesz mial samochodu?? |
Właśnie to samo miałem się zapytać
bartek_nkm, co siedzieje Ja właśnie nabijam kolejne km swoim - właśnie wróciłem z Poznania, a jeszcze jadę jutro i pojutrze, ufff
No i pomimo pewnych mankamentów, które dopiero ok wakacji zniweluję, jazda jest najmilszą sprawą z tych wyjazdów. |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2007, 22:51
|
|
|
Robi się trochę OT, ale ok, później podzielę
Sprzedaję go, bo nie wiem dlaczego, ale to auto mi nie pasuje. Bardzo fajnie się prowadzi, nie ma z nim żadnych problemów, ma gaz, czuć moc (rozrząd był przestawiony o 1 ząbek i zapłon trochę nie tak jak byc powinie, ale juz jest ok), przyspieszenie i w ogóle, ale to nie jest to... Nie wiem. Mam na oku Carismę. Co z tego wyniknie zobaczymy. |
|
|
|
 |
yrdn
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
|
Wysłany: 24-02-2007, 13:52
|
|
|
to wracamy na topic...
jesli uda mi sie sprzedac Lancera i kupic do tego czasu Gala bede na 100%, jesli nie to moj kregoslup moze nie wytrzymac utwardzonego zawieszenia |
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 24-02-2007, 18:26
|
|
|
bartek_nkm napisał/a: | (rozrząd był przestawiony o 1 ząbek i zapłon trochę nie tak jak byc powinie, ale juz jest ok) |
To dobrze że po tych ustawieniach wszystko wróciło do normy.
Co do zlotu, to myślę że tym razem się wybiorę i nie pokrzyżują mi planów jakieś inne wydarzenia. W każdym razie jestem na TAK |
|
|
|
 |
Proper [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2007, 21:05
|
|
|
Swego czasu gdy miałem Renault jeździliśmy na zloty do Borek, teraz możemy się wybrać na zlot mitsu okolica jest naprawdę SUPER |
|
|
|
 |
|
|