Przesunięty przez: mkm 17-02-2019, 18:27 |
edit |
Autor |
Wiadomość |
rej
Forumowicz
Auto: Spacer Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-08-2015, 07:31 edit
|
|
|
Cześć.Czy ktoś z Was wymieniał w ostatnim czasie kartę sim w play? Ile mniej więcej będzie mnie kosztowała wymiana karty micro sim na nano sim? Upatrzyłem sobie nowy telefon w dobrej cenie ale nie wiem ile kosztuje wymiana karty. Czy dużo czy mało tak więc nie wiem czy brać. |
Ostatnio zmieniony przez mkm 23-11-2018, 04:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
igorek
Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 04-08-2015, 09:59 Re: Ile zapłącę za wymianę karty sim w play
|
|
|
rej napisał/a: | Cześć.Czy ktoś z Was wymieniał w ostatnim czasie kartę sim w play? Ile mniej więcej będzie mnie kosztowała wymiana karty micro sim na nano sim? Upatrzyłem sobie nowy telefon w dobrej cenie ale nie wiem ile kosztuje wymiana karty. Czy dużo czy mało tak więc nie wiem czy brać. |
Z tego co wiem to w play można za darmo sobie wymienić kartę. Jakiś czas temu ( konkretnie rok temu) zgubiłem kartę to nową mi wydali od ręki bo byłem zarejestrowany. NIe wiem jak jest teraz czy wprowadzili jakieś opłaty.
Ewentualnie możesz sobie sam wyciąć taka kartę. |
|
|
|
 |
rej
Forumowicz
|
Wysłany: 05-08-2015, 09:00
|
|
|
Nie,raczej sam nie będę sobie tego wycinał bo boję się,ze coś sknoce i karta będzie do wyrzucenia.Mam obecnie na niej wiele ważnych kontaktów. Czy jak wybiorę się do salonu play to przekopiują mi tam kontakty z jednej karty sim na drugą? Czy jednak lepiej będzie samemu się tym zająć? |
|
|
|
 |
igorek
Forumowicz
|
Wysłany: 06-08-2015, 09:11
|
|
|
Mitsumaniaki, Mitsumaniaki Mitsumaniaki |
Ostatnio zmieniony przez mkm 23-11-2018, 04:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
rej
Forumowicz
|
Wysłany: 06-08-2015, 10:09
|
|
|
już sobie to wszystko przekopiowałem. Dzięki.Dzisiaj po południu się wybiorę do salonu play. Jak za darmo to spoko. W orange na pewno nie jest za darmo bo moja żona kiedyś wymieniała to płaciła za nową kartę chyba z 30 zł... Mówiłem jej aby się przeniosla do innej sieci ale ona uparta mówi,ze nie . Musi być w orange bo tak się przyzwyczaiła. |
|
|
|
 |
igorek
Forumowicz
|
Wysłany: 07-08-2015, 07:11
|
|
|
Jeśil chodzi o orange to chyba obecnie z wszystko sobie tam liczą. Sam kiedyś byłem w tej sieci i nie byłem zadowolony.Szczególnie z tego,że pod koniec mojego abonamentu dzwonili do mnie praktycznie codziennie z nowymi według siebie rewelacyjnymi ofertami pomimo tego,że wiele razy im mówiłem,ze nie będę tego przedłużał.Może i ofert nie mają takich złych sle play wydaje mi się bardziej cywilizowany. Nie ma tam takich problemów z załatwieniem czegokolwiek. i takich dużych opłąt. |
|
|
|
 |
|