Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mkm
17-02-2019, 18:27
edit
Autor Wiadomość
rej 
Forumowicz

Auto: Spacer Star
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-08-2015, 07:31   edit

Cześć.Czy ktoś z Was wymieniał w ostatnim czasie kartę sim w play? Ile mniej więcej będzie mnie kosztowała wymiana karty micro sim na nano sim? Upatrzyłem sobie nowy telefon w dobrej cenie ale nie wiem ile kosztuje wymiana karty. Czy dużo czy mało tak więc nie wiem czy brać.
Ostatnio zmieniony przez mkm 23-11-2018, 04:29, w całości zmieniany 1 raz  

igorek 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi
Wysłany: 04-08-2015, 09:59   Re: Ile zapłącę za wymianę karty sim w play

rej napisał/a:
Cześć.Czy ktoś z Was wymieniał w ostatnim czasie kartę sim w play? Ile mniej więcej będzie mnie kosztowała wymiana karty micro sim na nano sim? Upatrzyłem sobie nowy telefon w dobrej cenie ale nie wiem ile kosztuje wymiana karty. Czy dużo czy mało tak więc nie wiem czy brać.

Z tego co wiem to w play można za darmo sobie wymienić kartę. Jakiś czas temu ( konkretnie rok temu) zgubiłem kartę to nową mi wydali od ręki bo byłem zarejestrowany. NIe wiem jak jest teraz czy wprowadzili jakieś opłaty.
Ewentualnie możesz sobie sam wyciąć taka kartę.

rej 
Forumowicz

Wysłany: 05-08-2015, 09:00   

Nie,raczej sam nie będę sobie tego wycinał bo boję się,ze coś sknoce i karta będzie do wyrzucenia.Mam obecnie na niej wiele ważnych kontaktów. Czy jak wybiorę się do salonu play to przekopiują mi tam kontakty z jednej karty sim na drugą? Czy jednak lepiej będzie samemu się tym zająć?

igorek 
Forumowicz

Wysłany: 06-08-2015, 09:11   

Mitsumaniaki, Mitsumaniaki Mitsumaniaki
Ostatnio zmieniony przez mkm 23-11-2018, 04:29, w całości zmieniany 1 raz  

rej 
Forumowicz

Wysłany: 06-08-2015, 10:09   

już sobie to wszystko przekopiowałem. Dzięki.Dzisiaj po południu się wybiorę do salonu play. Jak za darmo to spoko. W orange na pewno nie jest za darmo bo moja żona kiedyś wymieniała to płaciła za nową kartę chyba z 30 zł... Mówiłem jej aby się przeniosla do innej sieci ale ona uparta mówi,ze nie . Musi być w orange bo tak się przyzwyczaiła.

igorek 
Forumowicz

Wysłany: 07-08-2015, 07:11   

Jeśil chodzi o orange to chyba obecnie z wszystko sobie tam liczą. Sam kiedyś byłem w tej sieci i nie byłem zadowolony.Szczególnie z tego,że pod koniec mojego abonamentu dzwonili do mnie praktycznie codziennie z nowymi według siebie rewelacyjnymi ofertami pomimo tego,że wiele razy im mówiłem,ze nie będę tego przedłużał.Może i ofert nie mają takich złych sle play wydaje mi się bardziej cywilizowany. Nie ma tam takich problemów z załatwieniem czegokolwiek. i takich dużych opłąt.

Odpowiedz do tematu