|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Amortyzatory z 1.8 GDi do 1.6 |
Autor |
Wiadomość |
Cargo
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 GL+ LPi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-09-2015, 23:47 [Cari 1.6] Amortyzatory z 1.8 GDi do 1.6
|
|
|
Witam ma taki dylemat kończą mi się amortyzatory z przodu lewy jak i prawy mają po 50 % . Mam okazję kupić w dobrym stanie amortyzatory od 1.8 GDi . Jak będzie się zachowywał misiek po takiej wymianie ( będzie sztywniejszy nie będzie problemów z trakcją )...? |
_________________ Zobacz historie mojego miśka |
|
|
|
 |
BIPER75
Nowy Forumowicz
Auto: CARISMA LIFT
|
Wysłany: 07-09-2015, 20:59
|
|
|
Amortyzator może być z GDI lub DID. TD. GLX tu nie ma różnicy tylko były dwa typy przed liftem był montowany łącznik do amortyzatora po lifcie już nie, ale w latach 1999-2000 okres przejściowy i może być różnie |
|
|
|
 |
Cargo
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 GL+ LPi
|
Wysłany: 07-09-2015, 23:07
|
|
|
BIPER75 napisał/a: | Amortyzator może być z GDI lub DID. TD. GLX tu nie ma różnicy tylko były dwa typy przed liftem był montowany łącznik do amortyzatora po lifcie już nie, ale w latach 1999-2000 okres przejściowy i może być różnie |
Amory są przed liftem . Robił już ktoś taką przeróbkę bo z tego to widzę to z wersji GDi są bardziej masywniejsze amory cały macpherson jest jakby większy od wersji 1.6 |
_________________ Zobacz historie mojego miśka |
|
|
|
 |
|
|