Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
mocowanie akumulatora
Autor Wiadomość
Jaosh
[Usunięty]

Wysłany: 03-03-2007, 12:32   mocowanie akumulatora

witam! wiecie moze w jaki sposób zamontowac akumulator w moim lancerze 1,3 97r jak już kupiłem samochód już bez żadnego mocowania prosze o pomoc

bb
[Usunięty]

Wysłany: 05-03-2007, 13:50   

Ja tez nie mam mocowania, zwiazane mam takim gumowym czyms do wiazania bagazu na przyczepce np, po obu koncach ma haczyki (nie wiem czy nie myle pojec ale to sie chyba zwie ekspander czy jakos tak), na razie poki nic lepszego sie nie wymysli zdaje to egzamin.

ROMEL 
Mitsumaniak
wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-03-2007, 14:58   

Mocowanie powinno być - i nie jest to wcale taka bagatelka - ponieważ akumulator jest przyczyną dużego procenta zjaranych samochodów... przy najmniejszych dzwonkach...

Mocowanie podglądnijcie w jakimkolwiek starszym modelu - jest bardzo proste - z góry kształtowniczek - z jednej strony przykręcany do pasa (okulara) przedniego - a z drugiej strony za pośrednictwem pręcika fi 6 mm z gwintem M6....

AAAA i na "normalnym" przeglądzie takie coś (brak mocowania) dyskwalifikuje autko z wyniku pozytywnego przeglądu...

Pozdrawiam

CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ...

karolkk84
[Usunięty]

Wysłany: 07-03-2007, 15:48   

Kurcze mam tak juz od 3 lat bez mocowania i przechodze przeglady, bede musial cos z tym zrobic bo do 3 razy sztuka.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-03-2007, 18:03   

jak kupowalem Colta, to nie mialem mocowania - wiec z Allegro, z Colta na czesci kupilem takie cudo za cale 10 zl
wczesniej tez mialem jakis pasek zaciskajacy sie, ale wole MGP

Odpowiedz do tematu