Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
13-03-2007, 15:57
[CJX 96-02] Napinacz paska rozrządu-gdzie najtaniej?
Autor Wiadomość
Yosarian
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 15:38   [CJX 96-02] Napinacz paska rozrządu-gdzie najtaniej?

Witam, muszę kupić napinacz do swojego Colta. W moim miescie ceny oscyluja w granicach 110zł. Na allegro można dostać za 83zł firmy KOYO na tej aukcji . Kupował ktoś z Was cześci u tego sprzedawcy? Pytam, bo chcę być pewien co do oryginalności tego podzespołu. Czy ma to związek z numerem MR/MB nabitym na napinaczu? Dzięki i pozdro.

rafq 
Mitsumaniak
MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-03-2007, 16:56   

Odsyłam TUTAJ

użytkownik o nicku japaneze, czyli MArek Malik, namiary w temacie, który podałem. wszyscy chwalą sobie tego Pana więc musi być rzetelnym sprzedawcą ;)

syski
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 18:12   

Ja do sigmy założyłem mitsuboshi też jest ok a trochę tańszy niż koyo zapytaj w FOTA oni też mają tanio ale musisz namiarów poszukać u Ciebie w mieście bo ja mam ale do Tarnowa
Pozdrawiam :wink:

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 13-03-2007, 19:22   

Ogólnie KOYO produkuje najwyższej jakości łożyska itp. produkty na świecie. Można zakładać bez obaw. Tyle, że z wysyłką wyjdzie tyle co ta kupiona na miejscu (jeśli też mówimy tu o KOYO).

Kuczan
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 21:09   

Ja polecam niemieckie rolki Rouville.Cena wacha się od 120 do 150 ale jest to najwyższa jakość.Dodam że kolega przejechał na takiej rolce ponad250 000 tys carismą.

Yosarian
[Usunięty]

Wysłany: 23-03-2007, 22:08   

Dzięki za adresy. Kupiłem w końcu w moim mieście firmy Koyo. Teraz mam inne pytanie, dotyczące sprężyny napędzającej napinacz. Czy jest to częśc wymienna? Należy ją wymieniac razem z paskiem i napinaczem? Chcę skompletowac wszystkie części zanim zabiorę się do wymiany. Pozdr.

rafq 
Mitsumaniak
MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Wysłany: 25-03-2007, 14:16   

Yosarian domyślam, że chodzi Ci o sprężynę od rolki napinacza ? z tego co wiem, to samej sprężyny chyba nie da się kupić (jeśli się mylę poprawcie), a jak kupisz całą rolkę to będziesz miał spokój i pewność, że nie będzie to druciarstwo i się za szybko nie rozleci.

Odpowiedz do tematu