|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] Nie chce odpalić |
Autor |
Wiadomość |
kuba2021
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 1.9
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-01-2017, 17:13 [MSS DID] Nie chce odpalić
|
|
|
Witam, moje Mitsubishi stojąc na zewnątrz całą noc z trudem rano odpaliło, pochodziło może minute, dwie po czym zgasło. Przy próbie kolejnego odpalania gasło coraz szybciej. Wymieniliśmy filtr paliwa i teraz już nie odpala w ogóle Chcieliśmy odpowietrzyć układ paliwowy pompując gruszkę, ale ta po naciśnięciu nie odbija tzn robi to bardzo powoli. Także nie ważne milebyśmy to robili groszka nigdy nie robi się twarda. Możliwe jest, że paliwo zamarzło gdzieś w rurkach i nie jest w stanie dotrzeć do silnika? Dodam jeszcze tyle, że na plaku można go na moment odpalić |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
Pomógł: 115 razy Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 3452 Skąd: BP
|
Wysłany: 07-01-2017, 17:46
|
|
|
Możliwe że w baku masz kaszę po prostu przymarzło wstaw auto do ogrzewanego garażu jesli masz taka mozliwość
Tu masz identyczny temat http://forum.mitsumaniaki...1503079#1503079 |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa
三菱ギャラン
Yamaha FZ 750
Lancer 1,8 d
Galant 1,8 td
Galant 2,0 td
 |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21018 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 08-01-2017, 22:01
|
|
|
Ja bym jeszcze profilaktycznie wymienił filtr. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
|
|