Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przestrzegam p[rzed zakupem!!!
Autor Wiadomość
Aleksander1965 
Forumowicz

Auto: mitsubishi outlander 2,2 156km
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-03-2012, 17:55   

z tymi namiarami to jest tak:faktycznym sprzedającym jest handlarz którego jedynie widziałem i rozmawiałem(tak przynajmniej mi się wydaje) a który podaje się za kolegę właściciela któremu chce pomóc sprzedać pojazd oczywiście numer telefonu jest bezpośrednio do handlarza ale samochód jest zarejestrowany na zupełnie inna osobę .W momencie oględzin pojazdu pojawiają się we dwóch.Finalizacja i podpisanie umowy jest wówczas jedynie z właścicielem zarejestrowanego pojazdu.Mogę jedynie wyczulić na ogłoszenie z linku a co do danych sprzedającego chętnie udostępnię ale nie bezpośrednio na forum.Sedze,że to byłoby naruszeniem pewnych zasad prawnych.

fufaj3 
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 DID INTENSE PLUS
Wysłany: 18-03-2012, 18:02   

Witam
podziwiam kolege
ja bym napewno nie kupił takiego samochodu z takimi kombinacjami a zwłaszcza za gotówke
"widziały gały co brały"
chcesz miec idealny samochód to idz do salonu
a nie po zakupie ostrzegaj innych
inni tez maja oczy i widza co kupują
ja swojego z 2009 roku napewno bym nie sprzedał za 60000zł
wiec za taka kase ciesz się ze masz suber bryke
a i tak po pewnym czsie trzeba bedzie dokładać do niego
ja kupiłem swojego w salonie i ciągle dokładam
zawsze się coś popsuje
pozdrawiam

PiotrKw 
Forumowicz

Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Wysłany: 18-03-2012, 19:01   

Aleksander1965 napisał/a:
a który podaje się za kolegę właściciela któremu chce pomóc sprzedać pojazd oczywiście numer telefonu jest bezpośrednio do handlarza ale samochód jest zarejestrowany na zupełnie inna osobę .W momencie oględzin pojazdu pojawiają się we dwóch.Finalizacja i podpisanie umowy jest wówczas jedynie z właścicielem zarejestrowanego pojazdu.

Już samo to powinno dać do myślenia i zapalić lampke ostrzegawczą . Ale magia niskiej ceny zadziałała. Dobrze mi mówić bo ja nigdy nic nie kupuję "tanio" i "okazyjnie" , nie stać mnie na to :wink:

Aleksander1965 
Forumowicz

Auto: mitsubishi outlander 2,2 156km
Wysłany: 18-03-2012, 21:08   

Ok Panowie warto zakończyć ten wątek każdy jest zawsze mądry ale czasami po fakcie na ten moment samochodzik jeździ jak i prezentuje się bardzo dobrze,czy się napaliłem? nie do końca zawierzyłem autoryzowanemu serwisowi Mitsubishi, sądząc po wypowiedziach niektórych z Was wszyscy są bystrzy i nieomylni ,ale tak naprawdę każdy z nas jest narażony na większe czy mniejsze przekręty w tym życiu,napisałem w tym wątku o moich osobistych spostrzeżeniach i uwagach natomiast ewentualny kupujący sam podda w ocenę pojazd wymieniony w wątku,a nuż okaże się ,że jest tak jak w opisie?A mnie pozostaje cieszyć się tym co mam i oczywiście korzystać z Waszej pomocy jesli będzie taka potrzeba...Dziękuję wszystkim biorącym udział w dyskusji i spostrzeżeniach i Pozdrawiam!

13zbyszek13 
Forumowicz

Auto: 2,0 DID outlander 2009
Wysłany: 24-03-2012, 08:27   

Mądry Polak po fakcie,
mniemy nadzieje ze to koniec nie miłych niespodzianek i dalej będzie tylko dobrze.
Pozdrawiam i życzę pozytywnego myślenia.

Odpowiedz do tematu