Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] Pompa wody razem z rozrzadem????/
Autor Wiadomość
Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 03-01-2007, 20:49   

Witam wszystkich w Nowym Roku!
Odnośnie pompy to i ja chyba będę musiał się pogodzić z wymianą na nową , gdyż jak jest zimna to dziwnie coś hałasuje tak jakby ocierało a po kilku minutach cicho!
Myślę, że to łożyska , ale nadal nic nie cieknie i wszystko wydaje się ok, pozdr

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-01-2007, 21:14   

jesli bys bardzo chcial to mam moja pompe ktora wymienilem, jednak przy wymianie 3 mechanikow razem powiedzialo ze pompa musiala byc pare tys temu wymieniana, jednak czesci byly juz kupione wiec stwierdzilem ze jednak wymienie, a stara pompe wzialem. Pisze tutaj dlatego zeby tez inni sie wypowiedzieli czy warto taka "uzywana" wlozyc. Jedyne co moge o tej pompie napisac to to ze nie szumiala jak jeszcze na niej jezdzilem,nie ma zadnych luzow i ogolnie wyglada ok.

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 03-01-2007, 21:23   

dzieki za propozycje, popatrze ile kosztuje nowa pompa i odezwe sie, oczywiscie twoja pompa pasuje do mojego miska?

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-01-2007, 21:34   

Bastek napisał/a:
dzieki za propozycje, popatrze ile kosztuje nowa pompa i odezwe sie, oczywiscie twoja pompa pasuje do mojego miska?

hmm, teraz dopiero zobaczylem ze masz lancera, myslalem ze Colta, mysle ze bedzie pasowal, ale to sprawdz, albo sam sprawdze jak gdzies bede mial jak.

Odpowiedz do tematu