|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Pompa wody razem z rozrzadem????/ |
Autor |
Wiadomość |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 03-01-2007, 20:49
|
|
|
Witam wszystkich w Nowym Roku!
Odnośnie pompy to i ja chyba będę musiał się pogodzić z wymianą na nową , gdyż jak jest zimna to dziwnie coś hałasuje tak jakby ocierało a po kilku minutach cicho!
Myślę, że to łożyska , ale nadal nic nie cieknie i wszystko wydaje się ok, pozdr |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 03-01-2007, 21:14
|
|
|
jesli bys bardzo chcial to mam moja pompe ktora wymienilem, jednak przy wymianie 3 mechanikow razem powiedzialo ze pompa musiala byc pare tys temu wymieniana, jednak czesci byly juz kupione wiec stwierdzilem ze jednak wymienie, a stara pompe wzialem. Pisze tutaj dlatego zeby tez inni sie wypowiedzieli czy warto taka "uzywana" wlozyc. Jedyne co moge o tej pompie napisac to to ze nie szumiala jak jeszcze na niej jezdzilem,nie ma zadnych luzow i ogolnie wyglada ok. |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 03-01-2007, 21:23
|
|
|
dzieki za propozycje, popatrze ile kosztuje nowa pompa i odezwe sie, oczywiscie twoja pompa pasuje do mojego miska? |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 03-01-2007, 21:34
|
|
|
Bastek napisał/a: | dzieki za propozycje, popatrze ile kosztuje nowa pompa i odezwe sie, oczywiscie twoja pompa pasuje do mojego miska? |
hmm, teraz dopiero zobaczylem ze masz lancera, myslalem ze Colta, mysle ze bedzie pasowal, ale to sprawdz, albo sam sprawdze jak gdzies bede mial jak. |
|
|
|
 |
|
|