|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Osłony pod autem |
Autor |
Wiadomość |
siersciunio
Forumowicz BULL'O'MANIAK

Auto: PIII 2001 3,2 aut
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Gru 2011 Posty: 268 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 11-05-2012, 10:03 Osłony pod autem
|
|
|
Witam
W dniu wczorajszym udałem się do znajomego warsztatu w celu odkręcenia uchwytu od rury progowej która odpadła w skutek korozji i kilku zawieszeń przy próbach kąta rampowego , bezpośrednim czynnikiem była wsiadająca do tyłu teściowa .
Ale do tematu to pod spodem jest płyta chroniąca silnik ale idąc dalej do tyłu samochodu takiej płyty u mnie juz nie ma, natomiast uchwyty są . Czy u mnie jej brakuje czy można ja dorobić opcjonalnie?
Przy okazji zaobserwowałem że woda z klimy cieknie po skrzyni i to po jakimś elektrycznym czujniku z boku skrzyni. Gdzie powinna kapać prawidłowo , może brakuje mi jakiegoś gumowego wężyka? |
|
|
|
 |
artmit1
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 DiD 04
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Gru 2011 Posty: 47 Skąd: Stare Babice
|
Wysłany: 11-05-2012, 15:26
|
|
|
Z tego co pamiętam to lecąc od przodu najpierw mamy osłonę metalową, potem jest plastik, potem znowu metal pod skrzynią i reduktorem i na końcu plastik chroniący zbiornik. U mnie wężyk od klimy wychodzi przez otwór w osłonie i wystaje na jakiś 1cm.
pozdro |
_________________ Arturos Pajeros |
|
|
|
 |
|
|