Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[3.2 DID] funkcje przyciskow 3,2 DID manual
Autor Wiadomość
yanek35 
Nowy Forumowicz

Auto: pajero III 3,2 Did
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-02-2013, 17:44   [3.2 DID] funkcje przyciskow 3,2 DID manual

Przycisk R/D LOCK odnosi się do blokady tylnego mostu, ale dlaczego jest dwópozycyjny i w jakich sytuacjach i przy jakich przełożeniach się go używa? I pytanie do przełączników po obu stronach R/D LOCK z symbolem odwróconego trójkąta z antenką : do czego one służą?

zakis77 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 3.2 DID 2000r.
Wysłany: 03-02-2013, 22:37   

Przełącznikiem od anteny chowasz lub wysuwasz antenę.Co do przełącznika blokady dwu pozycyjnego nie wiem.U mnie jest jedno pozycyjny ,którym zapinasz lub rozpinasz blokadę.Działa on na zasadzie automatu tzn.sam wraca się do pozycji zerowej,jeśli wiesz co próbuje powiedzieć, a nie jak reszta przełączników jak choćby od wentylatora tylnej nagrzewnicy.Pozdrawiam

tompol34 
Forumowicz

Auto: pajero 3,2 automat long
Wysłany: 04-02-2013, 21:11   

do przodu załączasz do tyłu rozłączasz blokadę tylnego mostu, przynajmniej u mnie tak to działa.
pozdrawiam

yanek35 
Nowy Forumowicz

Auto: pajero III 3,2 Did
Wysłany: 05-02-2013, 07:32   

Dziękuję za pomoc. U mnie akurat są dwa przyciski z symbolem anteny, więc pewnie coś poprzedni właściciel podpinał dodatkowego - może kiedyś dojdę co :) .

Odpowiedz do tematu