|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] funkcje przyciskow 3,2 DID manual |
Autor |
Wiadomość |
yanek35
Nowy Forumowicz
Auto: pajero III 3,2 Did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2013, 17:44 [3.2 DID] funkcje przyciskow 3,2 DID manual
|
|
|
Przycisk R/D LOCK odnosi się do blokady tylnego mostu, ale dlaczego jest dwópozycyjny i w jakich sytuacjach i przy jakich przełożeniach się go używa? I pytanie do przełączników po obu stronach R/D LOCK z symbolem odwróconego trójkąta z antenką : do czego one służą? |
|
|
|
 |
zakis77
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DID 2000r.
|
Wysłany: 03-02-2013, 22:37
|
|
|
Przełącznikiem od anteny chowasz lub wysuwasz antenę.Co do przełącznika blokady dwu pozycyjnego nie wiem.U mnie jest jedno pozycyjny ,którym zapinasz lub rozpinasz blokadę.Działa on na zasadzie automatu tzn.sam wraca się do pozycji zerowej,jeśli wiesz co próbuje powiedzieć, a nie jak reszta przełączników jak choćby od wentylatora tylnej nagrzewnicy.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tompol34
Forumowicz

Auto: pajero 3,2 automat long
Pomógł: 17 razy Dołączył: 03 Gru 2007 Posty: 350 Skąd: kętrzyn
|
Wysłany: 04-02-2013, 21:11
|
|
|
do przodu załączasz do tyłu rozłączasz blokadę tylnego mostu, przynajmniej u mnie tak to działa.
pozdrawiam |
|
 |
yanek35
Nowy Forumowicz
Auto: pajero III 3,2 Did
|
Wysłany: 05-02-2013, 07:32
|
|
|
Dziękuję za pomoc. U mnie akurat są dwa przyciski z symbolem anteny, więc pewnie coś poprzedni właściciel podpinał dodatkowego - może kiedyś dojdę co . |
|
|
|
 |
|
|