Kiedy nowy sport w polsce? |
Autor |
Wiadomość |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
Wysłany: 19-05-2013, 17:57
|
|
|
Coraz więcej ich widuję. Co jest fajne, to jak jadę z moją Madzią i mówię: Patrz L200... a za chwilę:... nie.... Pajero Sport |
|
|
|
 |
Bulbo
Forumowicz

Auto: Radiowóz Alfa 159
|
Wysłany: 20-05-2013, 02:55
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Bulbo może dlatego, że w innych samochodach, którymi jeździłem takie "luksusy" są dostępne. Łącznie ze starymi modelami Mitsu... W których np. wzdłużna regulacja kierownicy była standartem - jak np. w Colcie czy Galancie z lat 88-92... W Colcie miałem też np. kontrolkę pokazującą kończący się płyn do spryskiwaczy. | no niestety dla mnie to jest jakis absurd ze w 20 letnim Cienkim wlaczniki sa podswietlane a w aucie z 2013 nie ma tej opcji bardzo mnie to zaskoczylo po zakupie auta i bylem pewien ze to jest usterka |
|
|
|
 |
jurekschroda
Forumowicz
Auto: Lancer, Colt, Carisma
Pomógł: 12 razy Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 683 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 20-05-2013, 11:51
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Bulbo może dlatego, że w innych samochodach, którymi jeździłem takie "luksusy" są dostępne. Łącznie ze starymi modelami Mitsu... W których np. wzdłużna regulacja kierownicy była standartem - jak np. w Colcie czy Galancie z lat 88-92... W Colcie miałem też np. kontrolkę pokazującą kończący się płyn do spryskiwaczy. |
W Cari z 1998 roku również jest taka kontrolka. Ponadto zagłówki są pochylane i każda z szyb ma tryb auto, czego na próżno szukać w nowych Lanecrach ( tylko szyba kierowcy) Nie wspominając już o tym, że nowy Outek ( podobnie jak nowe Lancery) nie ma chłodzonego schowka. Dziwne to trochę.
Dobra, nostalgicznie się zrobiło, a miało być o nowym Sporcie. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21018 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 01-07-2013, 22:17
|
|
|
Dzisiaj odwiedziłem ASO Sobczyk w Częstochowie i patrzę a na serwisie stoi Pajero Sport (testowe oklejone reklamami) z rozbitym zadem .
Więc jak się pojawi ciekawa oferta z Czewy na testowe PS bodajże brązowy metalik (tak się chyba ten kolor zwie) to trzeba być czujnym . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 01-07-2013, 22:28
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | Dzisiaj odwiedziłem ASO Sobczyk w Częstochowie i patrzę a na serwisie stoi Pajero Sport | Rafał, weź na testy na następne Zaborze. Bizi78 napisał/a: | z rozbitym zadem | Może być i z rozbitym, damy radę |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-07-2013, 01:26
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | na serwisie stoi Pajero Sport (testowe oklejone reklamami) z rozbitym zadem |
To już drugie.
Pierwsze poszło z floty MMC. Bokiem do rowu. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21018 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 02-07-2013, 07:43
|
|
|
JCH napisał/a: | Rafał, weź na testy na następne Zaborze. |
Tak jak by te pijoki się dorwały to nie byłoby czym wracać Hubeeert napisał/a: | To już drugie.
Pierwsze poszło z floty MMC. Bokiem do rowu. |
Czyli Mitsu w Polsce przeprowadza na własną ręke crash testy . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-07-2013, 10:36