|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:33 |
[Pajero] problemy z odpaleniem po przestanej nocy i lekkim p |
Autor |
Wiadomość |
shogunpajerofan [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2007, 01:51 mam swiece
|
|
|
ja mam dostep do swiec NGK i tanio wiec zakupilem sobie 2 komplety.a niedodalem ze mieszkam teraz w luton w anglii wiec kupuje tanio i dlatego pytalem o te samochody
tutaj cale autko kupujesz za 200 funtow i mozna rozebrac.ps przekaznik tez rozbieralem od zazenia i jest w stanie idealnym w srodku wyczyscilem i umalowalem obudowe ale styki w kostce laczacej z instalacja byly w fatalnym stanie i wymienilem na nowe a rano proba generalna wszystko wyczyszczone swiece przygotowane.zyczcie mi powodzenia mam nadzieje ze od pierwszego odpali he he
[ Dodano: 09-02-2007, 14:46 ]
dziekuje wszystkim za pomoc autko od pierwszego zapalilo i smiga jak trzeba.teraz walcze z wychodzaca rdza szpachla zakupiona autko czesciowo porozbierane czesci sie dorabiaja i konserwuja wiec niedlugo bedzie jak nowe.a mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie czy 1wszy bieg tam jest taki slabiutki??bo wsumie to mozna ruszac z 2jki i dopiero tam ma moc i idzie a jedynka ma strasznie krotki rozbieg.moze to poprostu tak jest skrzynka biegow zbudowana[img] [/img] to moje autko |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-02-2007, 10:49
|