|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chyba wyjadę... |
Autor |
Wiadomość |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2007, 01:49
|
|
|
Cytat: | dobrze tez jest szukac ofert pracy w hotelach, gwarantuja jakies lokum w wiekszosci przypadkow |
i w pubach też. |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2007, 13:23
|
|
|
Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi. Jutro pojeżdzę z narzeczoną po jakichś agencjach i zobaczymy co z tego wyniknie... |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2007, 09:17
|
|
|
opowiadaj Ficu865, jak Ci idzie historia z wyjazdem, bo pod koniec roku zacznie się moja:)
Pozdr
Firek
[ Dodano: 18-03-2007, 09:28 ]
Może podzielę się kilkoma rzeczami, które mogą pomóc (mam nadzieję:)) w przeniesieniu się do Anglii - lubię już mieć ułożone wszystko sporo przed czasem więc jak cośtam możecie dołożyć od siebie będę wdzięczny:))
Pierwsze co robię to poznanie osób z miast, w które chcę pojechać (Sittingbourne, Canterbury - Kent, Południe Anglii).. Czyli szukanie kontaktów w gg z miast i jazda na pogadanke.. Zawsze jak z rok wczesniej sie zagada to jest szansa, ze bedzie sie mialo paru dobrych kumpli w swoim miescie:) Bedzie z kim pogadac, z kim wypic piwko i kogo w razie czego zapytac jak sie czegos wiedziec nie bedzie..
mieszkanka do wynajęcia (akurat w interesującym mnie mieście - można zmienić:))
tutaj też
baardzo duże forum o pracy w Anglii itp..
Jak coś macie co pomoże wyjeżdzajacym wrzucajcie..
Pozdr |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2007, 09:05
|
|
|
Ja sobie odpóściłem...
nie będe się rozwodził dlaczego, chcę tylko podziękować mm3m za pomoc. Zadzwonił, powiedział co i jak, naprawdę jestem wdzięczny |
|
|
|
 |
|
|