|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
tajemniczy kluczyk |
Autor |
Wiadomość |
Stempel84
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-04-2007, 11:22 tajemniczy kluczyk
|
|
|
Takie pytanie, meczy mnie od 4 lat w sumie, czyli odkad kupilem gala No wiec przy kluczu do drzwi i od stacyjki jest jeszcze jeden maly klucz... do czego on moze byc ? wie ktos moze ? kupowalem w komisie a tam nie wiedzieli... pytam z czystej ciekawosci, mozliwe ze kolo zapomnial go po prostu odpiac i byl do czegos zupelnie innego... |
|
|
|
 |
korek [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2007, 11:31
|
|
|
Może to być tak jak mówisz, jakiś kluczyk którego ktoś zapomniał odpiąć lub od syreny alarmowej (jeżeli takową posiadasz, lub może była) najlepiej jak byś wstawił foto tego kluczyka to napewno bardziej coś będę mógł ci pomóc. |
|
|
|
 |
xcracing
Mitsumaniak Fan starszych Mitsu

Auto: Mazda 6
Pomógł: 16 razy Dołączył: 16 Wrz 2006 Posty: 417 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 06-04-2007, 21:06
|
|
|
Najczęściej jest to kluczyk od syreny alarmu. Też taki mam i w innych samochodach spotykałem. Pod maską możesz poszukać centralki alarmu, na niej powinna być taka gumowa zaślepka - kapturek a pod nią miejsce na kluczyk. |
_________________ Galant E32A 1800 '92 - był
Galant EA5W 2500 V6 '97 - był
Galant E39A 2000 Dynamic4 '88 - był
Mazda 6 - jest
==HISTORIA MOJEGO BIAŁEGO E39A==
==FOTKI MOICH BYŁYCH GALANTÓW==
 |
|
|
|
 |
Jedrzej [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2007, 22:13
|
|
|
xcracing napisał/a: | Najczęściej jest to kluczyk od syreny alarmu. Też taki mam i w innych samochodach spotykałem. Pod maską możesz poszukać centralki alarmu, na niej powinna być taka gumowa zaślepka - kapturek a pod nią miejsce na kluczyk. |
Dokładnie do tego służy ten kluczyk |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 07-04-2007, 21:11
|
|
|
Cytat: | Dokładnie do tego służy ten kluczyk |
niekoniecznie, bywały też anteny teleskopowe, które po wciśnięciu (schowaniu) na maxa, bez kluczyka nie rozłożyłeś |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|