|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie o tempomat, klimatyzacje, 3 rząd siedzień |
Autor |
Wiadomość |
Brat J
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2017, 21:21 Pytanie o tempomat, klimatyzacje, 3 rząd siedzień
|
|
|
Witam,
Mam parę pytań dotyczących mojego nowego auta jaki stał się Mitsubishi Grandis:
Czy tempomat można dołożyć do wersji bez niego? - typu plug&play- dokładam manetka i czujniki pedałów?
Tak samo ze sterowanie klimą z tyłu, można podłączyć i będzie działać czy wymaga to poważnych przeróbek?
Ma ktoś schemat jak montowane są fotele 3go rzędu? kupiłem auto bez nich a wiem że poprzednio były, chciałbym je założyć jednak nie wiem jakie elementy składają się na pełny zestaw foteli- jakie mocowanie itp.
Ostatnia sprawa, próbował ktoś przełożyć wyświetlacz w miejsce radia? Myślę nad włożeniem radia 2din w miejscu wyświetlacza.
Dzięki za odpowiedź. |
Ostatnio zmieniony przez Brat J 21-01-2017, 23:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
nekoashi
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Grandis
Pomógł: 5 razy Dołączył: 12 Lip 2016 Posty: 249 Skąd: Trzebiatów
|
Wysłany: 21-01-2017, 21:36
|
|
|
W sumie to nie wiedziałem że były wersje bez tempomatu, co do radia 2 din to wydaje mi się że miejsce na wyświetlacz jest trochę zbyt wąskie. Jeśli chcesz zobaczyć jak wygląda sytuacja z fotelami i klimą to możemy się gdzieś w kołobrzegu ustawić. Przejeżdżam tamtędy 2 razy dzienne. jutro jesli chcesz to w Ustroniu Morskim |
|
|
|
 |
Brat J
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.4
|
Wysłany: 21-01-2017, 22:11
|
|
|
Mieszkam w Poznaniu obecnie, ale jak tylko bede w Kołobrzegu z chęcią zobacze jak to wygląda |
|
|
|
 |
nekoashi
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Grandis
Pomógł: 5 razy Dołączył: 12 Lip 2016 Posty: 249 Skąd: Trzebiatów
|
Wysłany: 21-01-2017, 22:23
|
|
|
Ok, Nie ma problemu |
|
|
|
 |
opal_32
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.4i
|
Wysłany: 01-07-2017, 17:45
|
|
|
No i co z tym tempomatem? Moja wersja jest też bez ,a widziałem że można kupić cały zestaw na All..... Zdejmowane licznik i widziałem wolne kostki .
[ Dodano: 15-03-2018, 19:56 ]
No cześć. Chciałbym odświeżyć temat odnośnie montażu tempomatu. Widziałem kilka "niby" kompletów na Alleextra i oleex ( czujniki , sterownik itd). Trochę mi go ostatnio brakowało , udało się wam pomyślnie go zainstalować? Jak myślicie są szanse , że uda się to wszystko dobrze zestawić do kupy.?? |
|
|
|
 |
|
|