Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanie o tempomat, klimatyzacje, 3 rząd siedzień
Autor Wiadomość
Brat J 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2.4
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-01-2017, 21:21   Pytanie o tempomat, klimatyzacje, 3 rząd siedzień

Witam,

Mam parę pytań dotyczących mojego nowego auta jaki stał się Mitsubishi Grandis:

Czy tempomat można dołożyć do wersji bez niego? - typu plug&play- dokładam manetka i czujniki pedałów?

Tak samo ze sterowanie klimą z tyłu, można podłączyć i będzie działać czy wymaga to poważnych przeróbek?

Ma ktoś schemat jak montowane są fotele 3go rzędu? kupiłem auto bez nich a wiem że poprzednio były, chciałbym je założyć jednak nie wiem jakie elementy składają się na pełny zestaw foteli- jakie mocowanie itp.

Ostatnia sprawa, próbował ktoś przełożyć wyświetlacz w miejsce radia? Myślę nad włożeniem radia 2din w miejscu wyświetlacza.

Dzięki za odpowiedź.
Ostatnio zmieniony przez Brat J 21-01-2017, 23:18, w całości zmieniany 1 raz  

nekoashi 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Grandis
Wysłany: 21-01-2017, 21:36   

W sumie to nie wiedziałem że były wersje bez tempomatu, co do radia 2 din to wydaje mi się że miejsce na wyświetlacz jest trochę zbyt wąskie. Jeśli chcesz zobaczyć jak wygląda sytuacja z fotelami i klimą to możemy się gdzieś w kołobrzegu ustawić. Przejeżdżam tamtędy 2 razy dzienne. jutro jesli chcesz to w Ustroniu Morskim

Brat J 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2.4
Wysłany: 21-01-2017, 22:11   

Mieszkam w Poznaniu obecnie, ale jak tylko bede w Kołobrzegu z chęcią zobacze jak to wygląda

nekoashi 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Grandis
Wysłany: 21-01-2017, 22:23   

Ok, Nie ma problemu

opal_32 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2.4i
Wysłany: 01-07-2017, 17:45   

No i co z tym tempomatem? Moja wersja jest też bez ,a widziałem że można kupić cały zestaw na All..... Zdejmowane licznik i widziałem wolne kostki .

[ Dodano: 15-03-2018, 19:56 ]
No cześć. Chciałbym odświeżyć temat odnośnie montażu tempomatu. Widziałem kilka "niby" kompletów na Alleextra i oleex ( czujniki , sterownik itd). Trochę mi go ostatnio brakowało , udało się wam pomyślnie go zainstalować? Jak myślicie są szanse , że uda się to wszystko dobrze zestawić do kupy.??

Odpowiedz do tematu