|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
głowica 1g z 1g cas w 2g eclipse |
Autor |
Wiadomość |
SAMAEL [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2007, 19:34 głowica 1g z 1g cas w 2g eclipse
|
|
|
panowie mam problem. wzorem naszych amerykańskich braci zrobiłem sobie swapa głowicy bo i tak moja stara była do wyrzucenia. zamontowałem głowicę od eclipse 1g 93r. z casem do dwojego talona 2g 96r.
wg. tego schematu podłączyłem 1g cas zamiast 2g cam i crakn angle sensor .... i dupa .... paliwo jest, iskra jest, ale nie chce zapalić ... kręci z łatwością rozrusznik i nic się nie dzieje .... czy ktoś jest mi w stanie pomóc ? Bartek może. |
|
|
|
 |
arkobubel [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2007, 20:24
|
|
|
O to problem ale powiem że nie masz iskry na tym samym baniaku co wtrysk paliwa. Musisz sprawdzić bo być może będziesz musiał zamienić przewody we wtyczce. |
|
|
|
 |
SAMAEL [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 13:55
|
|
|
już wszystko balanga. poprostu wałki z wolnossącego sa inne niż w turbo. a raczej jeden, po obruceniu o 180* wszystko pasi i śmiga. pozdro. |
|
|
|
 |
|
|