Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukiwania
Autor Wiadomość
arm 
Nowy Forumowicz

Auto: lancer
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-08-2020, 14:36   Poszukiwania

Witam. Konto mam od 2017. Nigdy nie pisałem na forum. Moja przygoda z lancerem zaczęła się od kupna dla żony 1.6 2003. Maszyna nie do zdarcia. Ja zawsze miałem Niemca, Szweda. Już nie chce więcej tego. Teraz szukam lancera dla siebie 2.0 wagon. Z tym że kiedyś było w czym przebierać. Dziś cieniutko. Może ktos z forumowiczów widział, słyszał na niedzielnej mszy o jakimś fajnym egzemplarzu bez gazu. Proszę moderatorów o nie karanie mnie batem jeśli nie tu pisze. Aczkolwiek by człowiek dla człowieka bratem należy go traktować batem! Jedyne co widzę z ogłoszeń to to z tym że to kawał drogi.
https://www.otomoto.pl/of...m-ID6DeZkk.html
Jak myślicie? Z tego co widze Szwedzki meldunek. Niby bez rdzy a mocowanie fotela zjedzone jeśli dobrze widzę. Szwecja bez rdzy. To coś jak diabeł z różańcem.
Może to czasy w których już niemożliwe będzie zdobyć VII generację?

MitsuGo 
Forumowicz
LPG 11.6 l/100km

Auto: cs9w 2.0, CY 1.6
Wysłany: 06-08-2020, 14:41   Re: Poszukiwania

arm napisał/a:
Teraz szukam lancera dla siebie 2.0 wagon.

Link, który podałeś nie dotyczy wagona 2.0, który można nadal kupić choć dziś najmłodszy egzemplarz ma już ponad 13 lat.

Super ogłoszenie, nie ma co :mrgreen:

arm 
Nowy Forumowicz

Auto: lancer
Wysłany: 08-08-2020, 21:05   

I odpuściłem. Wjazd w Hondę Accord i jestem młodszy.A ten link nie wiem skąd. Takiego brzydala to dla babci bym nie wziął.

Odpowiedz do tematu