|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poszukiwania |
Autor |
Wiadomość |
arm
Nowy Forumowicz
Auto: lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-08-2020, 14:36 Poszukiwania
|
|
|
Witam. Konto mam od 2017. Nigdy nie pisałem na forum. Moja przygoda z lancerem zaczęła się od kupna dla żony 1.6 2003. Maszyna nie do zdarcia. Ja zawsze miałem Niemca, Szweda. Już nie chce więcej tego. Teraz szukam lancera dla siebie 2.0 wagon. Z tym że kiedyś było w czym przebierać. Dziś cieniutko. Może ktos z forumowiczów widział, słyszał na niedzielnej mszy o jakimś fajnym egzemplarzu bez gazu. Proszę moderatorów o nie karanie mnie batem jeśli nie tu pisze. Aczkolwiek by człowiek dla człowieka bratem należy go traktować batem! Jedyne co widzę z ogłoszeń to to z tym że to kawał drogi.
https://www.otomoto.pl/of...m-ID6DeZkk.html
Jak myślicie? Z tego co widze Szwedzki meldunek. Niby bez rdzy a mocowanie fotela zjedzone jeśli dobrze widzę. Szwecja bez rdzy. To coś jak diabeł z różańcem.
Może to czasy w których już niemożliwe będzie zdobyć VII generację? |
|
|
|
 |
MitsuGo
Forumowicz LPG 11.6 l/100km

Auto: cs9w 2.0, CY 1.6
|
Wysłany: 06-08-2020, 14:41 Re: Poszukiwania
|
|
|
arm napisał/a: | Teraz szukam lancera dla siebie 2.0 wagon. |
Link, który podałeś nie dotyczy wagona 2.0, który można nadal kupić choć dziś najmłodszy egzemplarz ma już ponad 13 lat.
Super ogłoszenie, nie ma co |
_________________ Go MitsuGo |
|
|
|
 |
arm
Nowy Forumowicz
Auto: lancer
|
Wysłany: 08-08-2020, 21:05
|
|
|
I odpuściłem. Wjazd w Hondę Accord i jestem młodszy.A ten link nie wiem skąd. Takiego brzydala to dla babci bym nie wziął. |
|
|
|
 |
|
|