|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana gum stabilizatora |
Autor |
Wiadomość |
konradkry
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-06-2022, 10:21 Wymiana gum stabilizatora
|
|
|
hej,
szybkie Pytanko wymiana gum stabilizatora przód. trzeba opuszczać wózek. sanki ??
W serwisówce napisali ze tak, lecz zastanawiam sie czy jest tam w miarę duzo miejsca by podejść kluczem lub grzechotką |
|
|
|
 |
mohinder
Forumowicz
Auto: Outlander PHEV 2016r
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sty 2013 Posty: 445 Skąd: Limerick
|
Wysłany: 03-06-2022, 16:06
|
|
|
Nie wiem jak jest w Outlanderze II ale podejrzewam że podonie jak w III. Co prawda mam PHEV'a ale zawieszenie chyba jest takie samo. Wymieniałem gumy z przodu i z tyłu. Z tyłu to śmiesznie proste ale z przodu choć wygląda prosto to juz tak nie jest. Trzeba mieć zwinne palce i cierpliwość bo mnie juz trochę nosiło ale da się to zrobić bez rozbieranie czegokolwiek. W sumie to nawet da się bez ściągania koła ale to juz leżąc lub stoją pod autem. |
|
|
|
 |
Raiz3n89
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.4 Pb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Wrz 2019 Posty: 157 Skąd: Polwysep
|
Wysłany: 03-06-2022, 18:05
|
|
|
Robiłem to u siebie, ręki nie dam sobie obciąć ale też mi sie wydaje że nie opuszczałem sanek. Pewnie pomocne będą klucze grzechotki z przegubem. |
|
|
|
 |
|
|