Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Veyron w Polandzie ??
Autor Wiadomość
Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-08-2007, 21:37   

Krzyzak napisał/a:
To dopiero policzek dla Mercedesa - wg nich kazdego, kto pyta o cene to na niego nie stac. A tu przychodzi facet i pyta na kiedy bedzie. Jak kaza mu czekac, to zwyczajnie ich olewa :)

to gość wyszedł troche na frajera, bo widac nie ma pojęcia o tym, że dla wymagających klientów robi się to auto na indywidualne zamówienie, uwzględniając kolor tapicerki, metale szlachetne zastosowane do wykończeń i wiele wiele innych, stąd ten okres oczekiwania

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 09-08-2007, 21:52   

szczegolow nie znam, ale wierz mi - jest to osoba ktorej klasy moze wielu pozazdroscic i na pewno robiac taki gest nie wyszedl na frajera

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 09-08-2007, 22:08   

Darku nie ma sie co rozwodzić, nie kupił i tyle ;)

Simones napisał/a:
pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km

a ja czytałem ,ze po oporach to potrafi łykać 180/100, co przy założeniu, że byłoby w PL takich więcej, to na serio dałoby mi do myslenia u uruchomienie stacji Veyron Poetroil, i sprzedawaniu jakiejś herbaty za promocyjną cenę :lol:

leon86
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2007, 22:13   

NO a ja myslalem ze POLACZKOW nie stac na takie furki a tu prosze tylko co na to powiedza handlarze?? heh

IGNS
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2007, 22:26   

Pewnie bite z Niemiec sprowadzone ;)

Axer
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2007, 22:30   

Krzyzak napisał/a:
A poza tym sa w naszym kraju bogaci ludzie, dla ktorych wydanie miliona nie jest problemem. Znam nawet jednego takiego, ktory nie kupil Maybacha - bo kazali mu na niego czekac...
To dopiero policzek dla Mercedesa - wg nich kazdego, kto pyta o cene to na niego nie stac. A tu przychodzi facet i pyta na kiedy bedzie. Jak kaza mu czekac, to zwyczajnie ich olewa

Bogaty człowiek, naprawdę bogaty,,,, nie jakiś nowobogacki łeb który myśli że jak ma milion dwa czy pięć to mu wszystko wolno i na siłe udowadnia swoją wyższość nad innymi - to burak,,, ten naprawdę bogaty zrozumie że musi poczekać i nie obraża się jak ten który dziś ma ( najpewniej z zaciągniętego kredytu) a jutro komornik zabierze wszystko - znam takich co jeździli krótko furkami za 1,5 bańki a dziś na utrzymaniu mamusi staruszki, ten naprawdę bogaty wie że ma kasę i wie czego chce i czekanie to dla niego przyjemność, tak to jest w życiu kolego, to skromni grzeczni i bardzo inteligentni ludzie którzy poprostu mają kasę

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2007, 23:13   

mam podobne wrazenie co axer, wiadomo ze aby dostac taka zabawke trzeba poczekac (co tu pisac o maybachu skoro na outlandera trzeba czekac),
maybachy to nie proszek ktory stoi na polce (tym bardziej ze wszystko jest dobierane indywidualnie), a to ze twoj znajomy "strzelil focha" bo nie dostal co chcial to tylko swiadczy o nim, ja tak odebralbym taka osobe.
oczywiscie to tylko dywagacje na ten temat bo nie znam tej osoby.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 10-08-2007, 09:40   

panowie - luz, chodzi o osobę z 4 miejsca najbogatszych Polaków wg Wprost, gdzie majatki liczy sie w miliardach a nie milionach
nie mnie oceniac jego zachowanie - widac mial taki kaprys i juz

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 10-08-2007, 09:51   

Simones napisał/a:
Simones napisał/a:
pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km

Ja bym gaz założył 8)

yaro1976 
Mitsumaniak
Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Wysłany: 10-08-2007, 10:57   

Ficu865 napisał/a:
Simones napisał/a:
Simones napisał/a:

Ja bym gaz założył 8)

Ficu no to pojechałeś!! :P rozbawiłes mnie do łez :mrgreen:

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Wysłany: 10-08-2007, 13:28   

O to chodziło:P Tylko jest jedno przeciwskazanie-gdzie zamonotwać butlę:P?

Alek
[Usunięty]

Wysłany: 10-08-2007, 18:19   

Krzyzak napisał/a:
nie mnie oceniac jego zachowanie - widac mial taki kaprys i juz
Też podejrzewam że chodziło o kaprys - wejść do salonu, powiedzieć: jednego Maybacha proszę!, potem obrazić się że nie mają i wyjść trzaskając drzwiami.

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 11-08-2007, 08:24   

Ja bym CNG założył - jaka oszczędność :D a butle na przyczepce za sobą bym woził :D .

Czas może na Space Stara dla żony?

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Wysłany: 11-08-2007, 12:27   

Tak i jeszcze się okarze że ten co wchodził po tego maybacha tak naprawde nie ma kasy tylko chciał się poczuć jakby ją miał:P

Gucio
[Usunięty]

Wysłany: 12-08-2007, 14:03   

Jak dla mnie to w tym przypadku zachował się jak nowobogacki chłopek. W tym przypadku.

Odpowiedz do tematu