|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Veyron w Polandzie ?? |
Autor |
Wiadomość |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-08-2007, 21:37
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | To dopiero policzek dla Mercedesa - wg nich kazdego, kto pyta o cene to na niego nie stac. A tu przychodzi facet i pyta na kiedy bedzie. Jak kaza mu czekac, to zwyczajnie ich olewa
|
to gość wyszedł troche na frajera, bo widac nie ma pojęcia o tym, że dla wymagających klientów robi się to auto na indywidualne zamówienie, uwzględniając kolor tapicerki, metale szlachetne zastosowane do wykończeń i wiele wiele innych, stąd ten okres oczekiwania |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24339 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 09-08-2007, 21:52
|
|
|
szczegolow nie znam, ale wierz mi - jest to osoba ktorej klasy moze wielu pozazdroscic i na pewno robiac taki gest nie wyszedl na frajera |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 09-08-2007, 22:08
|
|
|
Darku nie ma sie co rozwodzić, nie kupił i tyle
Simones napisał/a: | pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km |
a ja czytałem ,ze po oporach to potrafi łykać 180/100, co przy założeniu, że byłoby w PL takich więcej, to na serio dałoby mi do myslenia u uruchomienie stacji Veyron Poetroil, i sprzedawaniu jakiejś herbaty za promocyjną cenę |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
leon86 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 22:13
|
|
|
NO a ja myslalem ze POLACZKOW nie stac na takie furki a tu prosze tylko co na to powiedza handlarze?? heh |
|
|
|
 |
IGNS [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 22:26
|
|
|
Pewnie bite z Niemiec sprowadzone |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 22:30
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | A poza tym sa w naszym kraju bogaci ludzie, dla ktorych wydanie miliona nie jest problemem. Znam nawet jednego takiego, ktory nie kupil Maybacha - bo kazali mu na niego czekac...
To dopiero policzek dla Mercedesa - wg nich kazdego, kto pyta o cene to na niego nie stac. A tu przychodzi facet i pyta na kiedy bedzie. Jak kaza mu czekac, to zwyczajnie ich olewa |
Bogaty człowiek, naprawdę bogaty,,,, nie jakiś nowobogacki łeb który myśli że jak ma milion dwa czy pięć to mu wszystko wolno i na siłe udowadnia swoją wyższość nad innymi - to burak,,, ten naprawdę bogaty zrozumie że musi poczekać i nie obraża się jak ten który dziś ma ( najpewniej z zaciągniętego kredytu) a jutro komornik zabierze wszystko - znam takich co jeździli krótko furkami za 1,5 bańki a dziś na utrzymaniu mamusi staruszki, ten naprawdę bogaty wie że ma kasę i wie czego chce i czekanie to dla niego przyjemność, tak to jest w życiu kolego, to skromni grzeczni i bardzo inteligentni ludzie którzy poprostu mają kasę |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 23:13
|
|
|
mam podobne wrazenie co axer, wiadomo ze aby dostac taka zabawke trzeba poczekac (co tu pisac o maybachu skoro na outlandera trzeba czekac),
maybachy to nie proszek ktory stoi na polce (tym bardziej ze wszystko jest dobierane indywidualnie), a to ze twoj znajomy "strzelil focha" bo nie dostal co chcial to tylko swiadczy o nim, ja tak odebralbym taka osobe.
oczywiscie to tylko dywagacje na ten temat bo nie znam tej osoby. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24339 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 10-08-2007, 09:40
|
|
|
panowie - luz, chodzi o osobę z 4 miejsca najbogatszych Polaków wg Wprost, gdzie majatki liczy sie w miliardach a nie milionach
nie mnie oceniac jego zachowanie - widac mial taki kaprys i juz |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2007, 09:51
|
|
|
Simones napisał/a: | Simones napisał/a:
pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km |
Ja bym gaz założył |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 10-08-2007, 10:57
|
|
|
Ficu865 napisał/a: | Simones napisał/a: | Simones napisał/a:
pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km |
Ja bym gaz założył |
Ficu no to pojechałeś!! rozbawiłes mnie do łez |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
|
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2007, 18:19
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | nie mnie oceniac jego zachowanie - widac mial taki kaprys i juz | Też podejrzewam że chodziło o kaprys - wejść do salonu, powiedzieć: jednego Maybacha proszę!, potem obrazić się że nie mają i wyjść trzaskając drzwiami. |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 11-08-2007, 08:24
|
|
|
Ja bym CNG założył - jaka oszczędność a butle na przyczepce za sobą bym woził . |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
|
Wysłany: 11-08-2007, 12:27
|
|
|
Tak i jeszcze się okarze że ten co wchodził po tego maybacha tak naprawde nie ma kasy tylko chciał się poczuć jakby ją miał:P |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
Gucio [Usunięty]
|
Wysłany: 12-08-2007, 14:03
|
|
|
Jak dla mnie to w tym przypadku zachował się jak nowobogacki chłopek. W tym przypadku. |
|
|
|
 |
|
|