Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Łódzkie ASO
Autor Wiadomość
DooDee
[Usunięty]

Wysłany: 15-10-2006, 20:56   Łódzkie ASO

Witam,
chciałbym dalej pociagnąć temat serwisowy, co sądzicie o łódzkich serwisach ASO, który jest "lepszy"?? Ten na Wedmanowej działa dłużej, a czy ten Ab-auto jest kompetenty??

Pozdrawiam
Tomek

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-10-2006, 00:47   

w AB Auto ponoc z mechanikiem trzeba sie umawiac tydzien przed, bo jest jak lekarz, raz w tygodniu :mrgreen:

DarekCz
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2006, 09:32   

a ten na Wedmanowej to można sie finansowo wykończyć przez ich ceny za usługi i cney części zamiennych.
Na swiom przykładzie wiem że za wymienae psków rozrządu wraz z częściami chcieli coś w okolicy 1.800 zł :twisted: Kupiłem części w Pabianicach i z kosztami wymiany nie przekroczyłem 650 zł

Czarcik
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2006, 13:27   

taaaa. na wedmanowej wiedzą co jest pięć, ale duuuuużo za dużo za to się cenią. no i czasem nie mają pojęcia o istnieniu zamienników (albo nie chcą żebyśmy my o nich wiedzieli, skoro zamiast 10 można zapłacić 90 pln za uszczelkę do skrzyni... :? )

[ Dodano: 16-10-2006, 13:28 ]
ta uszczelka to mały nędzny kawałek korka.... :!:

Piencu
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2007, 15:29   

Troszke czasu juz minelo od pojawienia sie tego posta, moze wyklarowaly Wam sie jakies opinie, na temat ASO w Lodzi.
Za jakis miesiac musze do nich pojechac na przeglad i nie wiem, ktorego wybrac.

Doradzili mi tylko ludzie, by nie brac cen od nich jak leci tylko targowac sie... Podobno do 30% sa nawet w stanie pojechac z fakturki.

zbilak 
Forumowicz

Auto: colt 1,3kat CJ1A
  Wysłany: 03-08-2007, 20:47   SERWIS

cze
Kupiłem sprowadzonego colta CJ1A 97r.Auto bez histori .(NIGDY WIĘCEJ) Pojechałem na serwis .Przypadek 1 / milion, w warsztacie padł rozrząd .Poszły "tylko " 4 zawory .Auto naprawiono w miare sprawnie (urlopy) solidnie i tanio 800 zl
Motozbyt Kruk & Lasota ul. Targowa 22
POLECAM OCZYWIŚCIE ŁÓDŹ

Piencu
[Usunięty]

Wysłany: 03-08-2007, 21:13   

Warsztat ten bardzo dobrze znam i serwisuje tam autka, jednak jak masz gwarancje to musisz zawitac do ASO.
Na dzisiejszym spotkanku dowiedzialem sie troszke i zamierzam potestowac SATALL.

Pozdrawiam

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 04-08-2007, 17:04   Re: SERWIS

zbilak napisał/a:
Pojechałem na serwis .Przypadek 1 / milion, w warsztacie padł rozrząd .Poszły "tylko " 4 zawory .Auto naprawiono w miare sprawnie (urlopy) solidnie i tanio 800 zl

Tzn przyjechałeś i strzelił pasek czy im zostawiłeś i ci powiedzieli że strzelił? A może sie rąbnęli przy wymianie i rozwalili ci silnik? To jak z tym było?

piotruś 
Forumowicz
,DZIECI KWIATY.''

Auto: ford S-Max.
Wysłany: 25-08-2007, 13:36   Re: SERWIS

saphire napisał/a:
zbilak napisał/a:
Pojechałem na serwis .Przypadek 1 / milion, w warsztacie padł rozrząd .Poszły "tylko " 4 zawory .Auto naprawiono w miare sprawnie (urlopy) solidnie i tanio 800 zl

Tzn przyjechałeś i strzelił pasek czy im zostawiłeś i ci powiedzieli że strzelił? A może sie rąbnęli przy wymianie i rozwalili ci silnik? To jak z tym było?
naprawdę bardzo dziwne i nie przekonywujące wygląda że głupich nie sieją ani nie orzą ........sami się rodzą ------------ :lol: :axe:

Odpowiedz do tematu