Łódzkie ASO |
Autor |
Wiadomość |
DooDee [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2006, 20:56 Łódzkie ASO
|
|
|
Witam,
chciałbym dalej pociagnąć temat serwisowy, co sądzicie o łódzkich serwisach ASO, który jest "lepszy"?? Ten na Wedmanowej działa dłużej, a czy ten Ab-auto jest kompetenty??
Pozdrawiam
Tomek |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-10-2006, 00:47
|
|
|
w AB Auto ponoc z mechanikiem trzeba sie umawiac tydzien przed, bo jest jak lekarz, raz w tygodniu |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2006, 09:32
|
|
|
a ten na Wedmanowej to można sie finansowo wykończyć przez ich ceny za usługi i cney części zamiennych.
Na swiom przykładzie wiem że za wymienae psków rozrządu wraz z częściami chcieli coś w okolicy 1.800 zł Kupiłem części w Pabianicach i z kosztami wymiany nie przekroczyłem 650 zł |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2006, 13:27
|
|
|
taaaa. na wedmanowej wiedzą co jest pięć, ale duuuuużo za dużo za to się cenią. no i czasem nie mają pojęcia o istnieniu zamienników (albo nie chcą żebyśmy my o nich wiedzieli, skoro zamiast 10 można zapłacić 90 pln za uszczelkę do skrzyni... )
[ Dodano: 16-10-2006, 13:28 ]
ta uszczelka to mały nędzny kawałek korka.... |
|
|
|
 |
Piencu [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2007, 15:29
|
|
|
Troszke czasu juz minelo od pojawienia sie tego posta, moze wyklarowaly Wam sie jakies opinie, na temat ASO w Lodzi.
Za jakis miesiac musze do nich pojechac na przeglad i nie wiem, ktorego wybrac.
Doradzili mi tylko ludzie, by nie brac cen od nich jak leci tylko targowac sie... Podobno do 30% sa nawet w stanie pojechac z fakturki. |
|
|
|
 |
zbilak
Forumowicz

Auto: colt 1,3kat CJ1A
|
Wysłany: 03-08-2007, 20:47 SERWIS
|
|
|
cze
Kupiłem sprowadzonego colta CJ1A 97r.Auto bez histori .(NIGDY WIĘCEJ) Pojechałem na serwis .Przypadek 1 / milion, w warsztacie padł rozrząd .Poszły "tylko " 4 zawory .Auto naprawiono w miare sprawnie (urlopy) solidnie i tanio 800 zl
Motozbyt Kruk & Lasota ul. Targowa 22
POLECAM OCZYWIŚCIE ŁÓDŹ |
|
 |
Piencu [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2007, 21:13
|
|
|
Warsztat ten bardzo dobrze znam i serwisuje tam autka, jednak jak masz gwarancje to musisz zawitac do ASO.
Na dzisiejszym spotkanku dowiedzialem sie troszke i zamierzam potestowac SATALL.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 04-08-2007, 17:04 Re: SERWIS
|
|
|
zbilak napisał/a: | Pojechałem na serwis .Przypadek 1 / milion, w warsztacie padł rozrząd .Poszły "tylko " 4 zawory .Auto naprawiono w miare sprawnie (urlopy) solidnie i tanio 800 zl |
Tzn przyjechałeś i strzelił pasek czy im zostawiłeś i ci powiedzieli że strzelił? A może sie rąbnęli przy wymianie i rozwalili ci silnik? To jak z tym było? |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
|
Wysłany: 25-08-2007, 13:36 Re: SERWIS
|
|
|
saphire napisał/a: | zbilak napisał/a: | Pojechałem na serwis .Przypadek 1 / milion, w warsztacie padł rozrząd .Poszły "tylko " 4 zawory .Auto naprawiono w miare sprawnie (urlopy) solidnie i tanio 800 zl |
Tzn przyjechałeś i strzelił pasek czy im zostawiłeś i ci powiedzieli że strzelił? A może sie rąbnęli przy wymianie i rozwalili ci silnik? To jak z tym było? | naprawdę bardzo dziwne i nie przekonywujące wygląda że głupich nie sieją ani nie orzą ........sami się rodzą ------------ |
|
|
|
 |
|