|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ZLOT W STRYKOWIE - nasze odczucia i wrażenia |
Autor |
Wiadomość |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-09-2007, 20:12
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | to nie miejsce na to, wiec krotko: co prawda niewiele ogladam tv (nawet nie mam telewizora), ale gdy ogladalem, to rzucil mi sie w oczy brak obiektywizmu: czyli ile dziennikarzowi zaplacisz, taka bedzie recenzja auta |
faktycznie zeby nie przedluzac OT, napisze tylko ze w innym watku poświęconemu testowaniu przez tvn turbo lancera evo (8 lub 9) raczej wszyscy wypowiadaja sie bardzo obiektywnie. Sam lubie ten program, ogladam go od okolo roku i musze przyznac ze oczywiscie idealni nie sa, ale napewno programy są na coraz wyzszym poziomie, testują coraz lepiej, coraz wiecej i coraz bardzoej obiektywnie, wiec nie wydaje mi sie zeby obecnosc tvn turbo uczynila ze zlotu Mitsumaniaków zlot rangi "wiejsk itjuning szoł". Tymbardziej jedna czy dwie wpadki tej stacji i jej prowadzacych nie czynia z niego beznadziejnego programu. |
|
|
|
 |
|
|