|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:33 |
[MSS ALL] HAMULCE Nie jedzie |
Autor |
Wiadomość |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Mar 2005 Posty: 3765 Skąd: innąd
|
Wysłany: 02-03-2006, 13:58
|
|
|
autko przez kilka dni jezdzilo dobrze .
Na skosie nawet zjezdzalo w odpowiednim kierunku. Nie wiem juz co myslec na ten temat. Moze dlatego ze spuscilem w koncu reczny?? Zartowałem
raddex napisał/a: | Jezeli przejedziesz kilka km i felgi sa cieple |
Nie sa ciepłe
Niedługo odwiedze jackiego w serwisie i wypytam Wojtka S. o to. Dam znac co to było i będe rozdzielał funkcje pomógl
Dzieki miskosfirki za wszystkie odpowiedzi |
|
|
|
 |
Jacolek [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2006, 15:05
|
|
|
hejka!
jeśli koledzy pozwolą cos dodać... jeśłi dzieje się tak na luzie i hamulce się nie grzeją to możliwości są dwie: 1. łożyska - ale wtedy pojawiłby się szum lub buczenie zwłaszcza przy skręcie w jedną stronę (no chyba, że "atak złego" jest na obie strony) lub 2. kłopoty z rozsprzęgnięciem zębatek w skrzyni biegów....
gdyby to się działo na biegu to, oprócz tego co pisaliście, albo sprzęgło albo uszczelka pod kolektorem...
moj misiek ma prawie 90tys. a z górki rozpędza się baaaardzo!
a co do opinii niektórych mechaników, że te typy tak mają... jak w serwisie cytryn mechanik nie potrafił znaleźć przyczyny stuków w zawieszeniu w saxo to stwierdził, że w jego aucie też tak puka... i trzeba dac głośniej radio!
pozdro |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2006, 15:11
|
|
|
A ja się wciąż zastanawiam, czy nie są to problemy natury elektrycznej (przebicia) lub docisk sprzęgła (szarpanie przy puszczaniu gazu). |
|
|
|
 |
|
|