|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wspomaganie kierownicy w Space Runner 1,8 1995 |
Autor |
Wiadomość |
theodor80 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2008, 13:56 Wspomaganie kierownicy w Space Runner 1,8 1995
|
|
|
Witam! Wczoraj w czasie jazdy kierownica w pewnym momencie odmówiła posłuszeństwa. Muszę się nieźle namęczyć przy skręcaniu z powodu dużego oporu. Przy zmianie pasów jest OK ale da się odczuć mały opór. Auto mam od 5 miesięcy i nie miałem do tej pory najmniejszych problemów z kierownicą. Czy może ktoś podpowiedzieć jak samemu można sprawdzić co jest grane? Ewentualnie może by ktoś by polecił zaufanego mechanika w rejonie Trójmiasta. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 21-06-2008, 15:15
|
|
|
theodor80 napisał/a: | Witam! Wczoraj w czasie jazdy kierownica w pewnym momencie odmówiła posłuszeństwa. Muszę się nieźle namęczyć przy skręcaniu z powodu dużego oporu. Przy zmianie pasów jest OK ale da się odczuć mały opór. Auto mam od 5 miesięcy i nie miałem do tej pory najmniejszych problemów z kierownicą. Czy może ktoś podpowiedzieć jak samemu można sprawdzić co jest grane? |
Na początku sprawdz czy pasek napędzający pompę wspomaganie jeszcze jest a jeśli się ostał w jakim stanie jest on i jego naciągnięcie. Warto też sprawdzić poziom płynu do wspomagania.
theodor80 napisał/a: | Ewentualnie może by ktoś by polecił zaufanego mechanika w rejonie Trójmiasta. |
Napisz na forum regionalnym, napewno tam będzie większe zainteresowanie i szybsza odpowiedź.
theodor80 napisał/a: | Pozdrawiam. |
Ja również pozdrawiam i witaj na forum |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
theodor80 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2008, 15:21
|
|
|
Dzięki za podpowiedź. Tylko niebardzo wiem jak znaleźć ten pasek i płyn
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 21-06-2008, 16:10
|
|
|
To powinno wyjaśnić:
 |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|