Przesunięty przez: Matejko 10-04-2006, 13:46 |
Wnętrze bagażnika - zdjęcie |
Autor |
Wiadomość |
woxy
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI '97 - HB
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 204 Skąd: okolice Chełma
|
Wysłany: 09-04-2006, 21:16 Wnętrze bagażnika - zdjęcie
|
|
|
Witajcie,
nabyłem na dniach Carismę 1.8GDI LX, no ale niestety zanim dojechała do Polski to Nasi "specjalisci" odchudzili ją trochę z radia, głośników tylnych i tym podobnych. Dodatkowo dostałem podnośnik od VW a nie oryginalny, i nie mam mocowania kola zapasowego (tej śruby). Czy byłby ktoś tak dobry i zrobił fotkę, jak to jest tam umocowane (podnośnik, kolo zapasowe, gaśnica) w tym aucie. Będę bardzo wdzięczny.
A tak poza tym to szukam jeszcze:
1. Opony Tyfoon Connexion 185/65 R14 86T
2. Alufelgi o oznaczeniu KBA 43757 |
|
|
|
 |
jarek [Usunięty]
|
|
|
|
 |
ryso
Mitsumaniak ryso
Auto: Carisma 1,6 16v automat HB
|
Wysłany: 12-04-2006, 21:15
|
|
|
jarek,tam gdzie masz gasnice,to miejsce na apteczke,ale mozna i tak,tylko w tym ukladzie masz utrudniony dostep do apteczki.
pozdrawiam |
_________________ Carisma 1,6 GLX automat 95r,HB. |
|
|
|
 |
jarek [Usunięty]
|
Wysłany: 12-04-2006, 22:23
|
|
|
Cenna uwaga dlatego ze nie mialem okazji widziec rozmieszczenia sprzetow w pozycji wyjsciowej "prosto z fabryki" poniewaz kupilem swoja misie juz uzywana.A tak na maginesie to ta apteczka to i tak niestety wielka fikcja.Domyslam sie ze gasnica powinna byc po prawej stronie ale poprzedni wlasciciel mocowal tam chyba jakies ciezary bo sa urwanie paski no ale co komu po gasnicy w bagarzniku- Zanim tam dotre w razie pozaru i tak sie wszystko zjara. |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 12-04-2006, 22:23
|
|
|
Mi tam wchodziła i gaśnica i apteczka, oczywiście w odpowiednio dobranym podłużnym pudełku. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 12-04-2006, 23:16
|
|
|
jarek napisał/a: | Cenna uwaga dlatego ze nie mialem okazji widziec rozmieszczenia sprzetow w pozycji wyjsciowej "prosto z fabryki" poniewaz kupilem swoja misie juz uzywana.A tak na maginesie to ta apteczka to i tak niestety wielka fikcja.Domyslam sie ze gasnica powinna byc po prawej stronie ale poprzedni wlasciciel mocowal tam chyba jakies ciezary bo sa urwanie paski no ale co komu po gasnicy w bagarzniku- Zanim tam dotre w razie pozaru i tak sie wszystko zjara. |
w mitsu dealer zaopatruje w sprzety i najczesciej wrzuca je do bagaznika (choc rownie dobrze moglby rzucic na tylne siedzenie). |
|
|
|
 |
woxy
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI '97 - HB
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 204 Skąd: okolice Chełma
|
Wysłany: 13-04-2006, 09:21
|
|
|
Dzieki wielkie, teraz chociaż mniej wiecej wiem co w bagażniku moglo byc
Pozdrówka
Woxy |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2006, 09:26
|
|
|
mitsu to nie audi czy mercedes gdzie trojkat jest na tylnej klapie, apteczka na tylnej polce, a gasnica pod siedzeniem lub w schowku.
tutaj to wszystko kupujesz sobie sam (lub dostajesz od dealera) i sobie mocujesz gdzie chcesz. |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 13-04-2006, 11:05
|
|
|
A Ja to tzrymam inaczej:
Apteczka tam gdzie powinna być czyli we wnęce po lewej stronie zapieta paskiem , na apteczce kamizelka odblaskowa - mieści się świetnie lecz zanim zapiąłem apteczkę zdjąłem mocowanie gaśnicy i przyłożyłem je do apteczki w wyniku zapinania mam zapięta apteczkę i mocowanie do gaśnicy w którym obecnie jest gaśnica, plusy to to że wszystko pod ręka a minusy to to że trochę się rysuje apteczka od mocowania. Oczywiście trojkąt we wnęce na koło tak jak na zdjęciu. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2006, 09:11
|
|
|
Student napisał/a: | Apteczka ...we wnęce po lewej stronie ..., na apteczce kamizelka odblaskowa |
U nas chyba jeszcze nie, ale gdzieniegdzie za granicą wymagają by kamizelki były w kabinie. |
|
|
|
 |
|