Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matejko
10-04-2006, 13:46
Wnętrze bagażnika - zdjęcie
Autor Wiadomość
woxy 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI '97 - HB
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-04-2006, 21:16   Wnętrze bagażnika - zdjęcie

Witajcie,
nabyłem na dniach Carismę 1.8GDI LX, no ale niestety zanim dojechała do Polski to Nasi "specjalisci" odchudzili ją trochę z radia, głośników tylnych i tym podobnych. Dodatkowo dostałem podnośnik od VW a nie oryginalny, i nie mam mocowania kola zapasowego (tej śruby). Czy byłby ktoś tak dobry i zrobił fotkę, jak to jest tam umocowane (podnośnik, kolo zapasowe, gaśnica) w tym aucie. Będę bardzo wdzięczny.

A tak poza tym to szukam jeszcze:
1. Opony Tyfoon Connexion 185/65 R14 86T
2. Alufelgi o oznaczeniu KBA 43757

jarek
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2006, 20:37   

Nie wiem czy o to ci chodzilo ale u mnie sytuacja wyglada tak http://dl2.filehd.com/picture.php?get=094330473
Ostatnio zmieniony przez jarek 11-04-2006, 20:40, w całości zmieniany 2 razy  

ryso 
Mitsumaniak
ryso

Auto: Carisma 1,6 16v automat HB
Wysłany: 12-04-2006, 21:15   

jarek,tam gdzie masz gasnice,to miejsce na apteczke,ale mozna i tak,tylko w tym ukladzie masz utrudniony dostep do apteczki.
pozdrawiam :)

jarek
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2006, 22:23   

Cenna uwaga dlatego ze nie mialem okazji widziec rozmieszczenia sprzetow w pozycji wyjsciowej "prosto z fabryki" poniewaz kupilem swoja misie juz uzywana.A tak na maginesie to ta apteczka to i tak niestety wielka fikcja.Domyslam sie ze gasnica powinna byc po prawej stronie ale poprzedni wlasciciel mocowal tam chyba jakies ciezary bo sa urwanie paski no ale co komu po gasnicy w bagarzniku- Zanim tam dotre w razie pozaru i tak sie wszystko zjara.

Alek
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2006, 22:23   

Mi tam wchodziła i gaśnica i apteczka, oczywiście w odpowiednio dobranym podłużnym pudełku.

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2006, 23:16   

jarek napisał/a:
Cenna uwaga dlatego ze nie mialem okazji widziec rozmieszczenia sprzetow w pozycji wyjsciowej "prosto z fabryki" poniewaz kupilem swoja misie juz uzywana.A tak na maginesie to ta apteczka to i tak niestety wielka fikcja.Domyslam sie ze gasnica powinna byc po prawej stronie ale poprzedni wlasciciel mocowal tam chyba jakies ciezary bo sa urwanie paski no ale co komu po gasnicy w bagarzniku- Zanim tam dotre w razie pozaru i tak sie wszystko zjara.

w mitsu dealer zaopatruje w sprzety i najczesciej wrzuca je do bagaznika (choc rownie dobrze moglby rzucic na tylne siedzenie).

woxy 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI '97 - HB
Wysłany: 13-04-2006, 09:21   

Dzieki wielkie, teraz chociaż mniej wiecej wiem co w bagażniku moglo byc :)

Pozdrówka
Woxy

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 13-04-2006, 09:26   

mitsu to nie audi czy mercedes gdzie trojkat jest na tylnej klapie, apteczka na tylnej polce, a gasnica pod siedzeniem lub w schowku.
tutaj to wszystko kupujesz sobie sam (lub dostajesz od dealera) i sobie mocujesz gdzie chcesz.

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 13-04-2006, 11:05   

A Ja to tzrymam inaczej:
Apteczka tam gdzie powinna być czyli we wnęce po lewej stronie zapieta paskiem , na apteczce kamizelka odblaskowa - mieści się świetnie lecz zanim zapiąłem apteczkę zdjąłem mocowanie gaśnicy i przyłożyłem je do apteczki w wyniku zapinania mam zapięta apteczkę i mocowanie do gaśnicy w którym obecnie jest gaśnica, plusy to to że wszystko pod ręka a minusy to to że trochę się rysuje apteczka od mocowania. Oczywiście trojkąt we wnęce na koło tak jak na zdjęciu.

Alek
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2006, 09:11   

Student napisał/a:
Apteczka ...we wnęce po lewej stronie ..., na apteczce kamizelka odblaskowa

U nas chyba jeszcze nie, ale gdzieniegdzie za granicą wymagają by kamizelki były w kabinie.

Odpowiedz do tematu