Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
29-05-2014, 13:46
[Cari 1.9DI-D] Chcę kupić Carismę po liftingu
Autor Wiadomość
gigant87 
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-02-2009, 14:51   

co sądzicie o tej?

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7833182

Obecnie: F34

bm639
[Usunięty]

Wysłany: 16-02-2009, 18:57   

Pierwszy raz widzę Cari z malowanymi listwami na drzwiach i zderzaku :) .... ciekawe, czy to coś znaczy? Moja GDI w Elegance miała grila w obwódce ala chrom ;)

Colto
[Usunięty]

Wysłany: 16-02-2009, 19:38   

To nic nie znaczy w Polsce były też takie - był to specyfikacja SAM (Special Action Model).
U Hitlerów jest tego dużo :lol:

Kris1980_147 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 16v + sekwencja
Wysłany: 16-02-2009, 21:00   

No mi się akurat taka cała w jednym kolorze nie podoba, jakby pomalowali ją z góry na dół jak leci.
Albo mi się wydaje, albo ona nie ma wyświetlacza z kompa.
Ciekawe co miał na myśli właściciel pisząc że ma "kuwetę bagażnika" ???
Cena dobra no i przebieg też raczej nie kręcony

Berec 
Forumowicz

Auto: Carisma 1,9 DI-D 2003
Wysłany: 22-02-2009, 22:26   

Zakupów ciąg dalszy...

Od ostatniego posta sytuacja się troszeczkę zmieniła. Dzięki dobroczynnej instytucji zwanej bankiem, która raczyła wspomóc mnie dofinansowaniem (za drobną opłatą oczywiście), zwiększył się mój budżet przeznaczony na Cari, i wynosi obecnie 20 000.

Ale niestety też wzrosły moje oczekiwania: jako że mam korbę na punkcie czarnych samochodów, stwierdziłem, że musi być czarna.

I tak dochodzimy do sedna sprawy: znalazłem dwie kandydatki i proszę o ich ocenę.

Olsztyn - to chyba jakiś komis przy salonie, brak zdjęcia silnika
Dąbrowa Górnicza - nie wiem czy ten przebieg jest realny jak na ren rocznik, silnik wypucowany aż się świeci, nie wiem co o ty sądzić

Mój problem polega na tym, że obydwie znajdują się w odległości ok. 200km ode mnie, i to każda w innym kierunku :)

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 22-02-2009, 23:11   

co do pierwszej to ciezko jest sie do czegos przyczepic, gdyz zdjecia sa zbyt male i jakies takie niewyrazne troszke (zbyt daleko?)
We wnetrzu cos nie bangla w punkcie schowek konsola centralna-wysuwany schowek(zapaliniczka). Elementy od siebie odstaja...
druga:
nowy tlumik tylny, umyty silnik :? warto sprawdzic czy nie bylo cos wyciagane z przodu (np. atrapa,reflektory) takie jakies przeczucie.... Sruby mocujace reflektor lewy sa jasniejsze niz sruby mocujace prawy reflektor...
Pozdroo

Berec 
Forumowicz

Auto: Carisma 1,9 DI-D 2003
Wysłany: 24-02-2009, 13:35   

Dzięki Robson86,

Czy ktoś z forumowiczów jest może z Olsztyna albo Dąbrowy i przypadkiem ma blisko do któregoś z tych samochodów? Byłbym wdzięczny za jakieś oględziny i recenzję. Wstępnie planuję podróż na sobotę ale obawiam się, że biorąc pod uwagę odległość, odwiedzę tylko jedno z tych miejsc (zakładając, że ogłoszenia są jeszcze aktualne).

[ Dodano: 28-02-2009, 17:11 ]
Już po bólu, cari została zakupiona, :) pochwalę się w oddzielnym temacie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi