Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Misiek po spotkaniu z lakiernikiem:)
Autor Wiadomość
Murmur
[Usunięty]

Wysłany: 25-07-2006, 06:25   

A to po wiosnie nie bedzie juz kolejnej zimy? Blondynki znikna z ulic? Wiesz cos, o czym my nie wiemy?:)

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 25-07-2006, 12:29   

Hehe jakbym mial patrzec ciagle na jakies blondynki lub inne gadzine nie potrafiace jezdzic i przez to nic nie robic z autem to bym jakiegos starego malucha se kupil :) )
Wtedy nie bylo by mi szkoda jakby cos sie stalo :) ))
Autko ma wygladac obojetnie czy zima czy lato :) ))))))

apsik85
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2006, 00:08   

No raczej... lepiej teraz jakies pęcherzyki polikwidowac i przy okazji pomalowac sobie zderzaki, niż po zimie malować leje atomowe (które powstały przez zimę z pęcherzyków :mrgreen: ) no a poaztym sami powiedzcie, czy nie lepij by wyglądał na fajnej prostej alufledze i ze zderzakami w kolorze...

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2006, 06:49   

hehe tu sie moge zgodzic :) ) wygladal by na pewno lepiej :) )

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2006, 19:34   

Zgadzam się z tym, że ładnie by wyglądał na felgach aluminiowych i ze zderzakami pod kolor, ale z tym, że nie ma to teraz sensu to chodziło mnie o ty, że jak ja u siebie zrobiłem to co trzeba to miesiąc później miałem wszystko zniszczone przez jednego idiotę. Niepotrzebnie wydałem kasę, bo później bym miał to za free :D

apsik85
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2006, 21:33   

no tak, ale przecież nie będę jeździł po rondzie dopuki we mnie jakaś babka nie przywali :mrgreen: co ma być to będzie hehe . Murmur zdradź tajemnice i powiedz ile Cię ta przyjemność wyniosła

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-07-2006, 21:51   

bartek_nkm napisał/a:
jak ja u siebie zrobiłem to co trzeba to miesiąc później miałem wszystko zniszczone przez jednego idiotę

Skąd ja to znam, kilka tyg po kupnie siedziałem kilka dni w garażu i cyzelowałem zderzaczek :) Pojeździł kilka dni i nastała stłuczka z mojej winy zresztą i zderzaczek poszedł na złom :roll:

Kokos 
Forumowicz

Auto: CAO 1993 1.3
Wysłany: 26-07-2006, 22:06   

no nareszcie!!! :D
taka sama wersaj kolorystyczna colta jak moja gratulacje apsik85
ja nie maluję zderzaków - ma to plusy nie widać niewielkich otarć
pozdro 8)

apsik85
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2006, 22:49   

Kokos słyszałem że te wersje kolorystyczne są o wile mocniejsze od tych pospolitych (czerwonych, białych, czarnych, sino-koperkowo-szarych :mrgreen: ) No i oczywiście każda dziewczyna jak widzi taki ładny furgon śmierci w takim fajnym kolorku na drodze to ma... chęć na kierowcę hehe :twisted: Ale tak na poważnie to coś kosztem czegoś, zderzak jest lekko obdarty i nie widać tego aż tak bardzo, natomiast jagbym miał w kolorze nadwozia i bym miał gdzieś zarysowanie to bym się pochlastał
Ostatnio zmieniony przez josie 30-07-2006, 22:23, w całości zmieniany 1 raz  

Kokos 
Forumowicz

Auto: CAO 1993 1.3
Wysłany: 26-07-2006, 23:02   

apsik 85 jednym słowem - SZERSZEŃ BŁĘKITEK :D (by mitsu) wymiata!

Murmur
[Usunięty]

Wysłany: 27-07-2006, 06:58   

apsik85 napisał/a:
no tak, ale przecież nie będę jeździł po rondzie dopuki we mnie jakaś babka nie przywali :mrgreen: co ma być to będzie hehe . Murmur zdradź tajemnice i powiedz ile Cię ta przyjemność wyniosła

Ponizej 3 tysiecy...

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 27-07-2006, 19:02   

Po pierwszej stłuczce lakiernik namawiał mnie żebym pomalował zderzaki, listwy i klamki na kolor, ale że ja lubię często stawać bardo blisko różnych przedmiotów/budynków to bym musiał później przynajmniej raz w tygodniu odwiedzać gi i umawiać się na zaprawki.

Zderzaki są żeby się zderzać z różnymi rzeczmi i nie ma sensu ich malować ;-) a jeśli już to przy okazji dodać jakiś dobry czujnik cofania.

Odpowiedz do tematu