|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 28-01-2009, 11:30 |
bluetooth |
Autor |
Wiadomość |
KowaliK
Mitsumaniak 01339/KMM
Auto: JDM's
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Posty: 990 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 21-11-2009, 23:36
|
|
|
marekg87, jeśli bardzo zależy Ci na skonfigurowany swojego Appla z Outkiem, zawsze możesz wgrać 'jailbreaka' (czy jak to się tam nazywa) do telefonu i po problemie z Blutoothem. Nigdy tego nie robiłem, ale na forach jest sporo instrukcji jak to zrobić. |
|
 |
marekg87
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander Intense+ 2009
|
Wysłany: 22-11-2009, 11:53
|
|
|
Oczywiście skąpstwo wylazło ze mnie, dali za zeta to się wzięło. Po reprymendzie lecę kupić jakiś "normalny" telefon, he he |
_________________ Pozdrawiam Marek |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 24-11-2009, 11:15
|
|
|
Hmmm, mam iPhona 3GS i sparowanie go przez bluetootha zajęło mi 2 min.
Czyli tyle co wcześniej TyTn II.
Działa bezproblemowo; przed samym połączeniem mam jeszcze wybór (opcja na wyświetlaczu telefonu) czy chce 'na głośno' czy konspiracyjnie do ucha |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
marekg87
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander Intense+ 2009
|
Wysłany: 24-11-2009, 11:34
|
|
|
Właśnie wczoraj wgrałem jail break'a, a wlaściwie zrobił to za mnie kumpel, bardziej zaawansowany iphonowiec i skonfigurowalismy przez blutotha z outkiem, chodzi dobrze. dzięki wszystkim za rady... |
_________________ Pozdrawiam Marek |
|
|
|
 |
zalesik
Forumowicz

Auto: oII 2.4 CVT
|
Wysłany: 24-11-2009, 20:25 Re: bluetooth
|
|
|
KkAaZz napisał/a: | Witam, ponownie Panowie i Panie poruszam temat zestawu głośno mówiącego. Korzystałem z waszych rad dotyczących konfiguracji i...nic. On nic nie krzyczy, nie mówi, itd. Po wielu próbach w końcu telefon coś zobaczył i poprosił o wpisanie kodu. No i na tym koniec. Plissss o pomoc, co z tym uczynić? Wóż mam z USA |
Jest jeszcze opcja, że nie masz zamontowanego modułu bluetooth, samochód jest natomiast pod niego przygotowany (przyciski na kierownicy i instalacja kablowa). W USA każda z opcji jest za osobną dopłatą, poprzedni właściciel mógł nie dokupić |
_________________ pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|