|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pinin GDI z SS-4i dla leśnika |
Autor |
Wiadomość |
gootek [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2010, 21:32
|
|
|
watson1911 napisał/a: | Dla leśnika tylko diesel,bo jak chodzi Ci o koszty, | E tam...
Jeszcze taniej wyjdzie generator holzgazu.
W lesie drewna jest pod dostatkiem! |
|
|
|
 |
watson1911
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.8 TDi GLS 1997
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-03-2010, 22:39 Re: Pinin GDI z SS-4i dla leśnika
|
|
|
bogdanz napisał/a: | Witam wszystkich
Pracuję w Lasach Państwowych. Przez kilka lat byłem biurowy, od półrocza mam przejść ponownie do pracy terenowej, więc zacząłem rozglądacć się za samochodem terenowym. Ważnym czynnikiem jest ekonomika użytkowania. Poczytałem różne fora, rozważam różne możliwości. Doszedłem do wniosku, że ciekawym dla mnie rozwiązaniem byłby Pinin 1,8 lub 2,0 GDI z napędem SS-4i. Proszę Was o informacje o dostępności i cenach części (na wypadek gdyby ewentualnie zakupione auto trzeba było naprawiać), czy można kupić dobre auto do 15 tys. zł. i z jakiego rocznika, no i Wasze osobiste odczucia i doświadczenia związane z tym modelem.
Serdecznie pozdrawiam. |
Za tydzień przyjedzie 2.8 TDI,krótki,skrzynia SS z Niemiec z tego źródła co mój,serwisowany itd.Ja kupiłem 2 miesiące temu tylko,że długiego,jestem bardzo zadowolony,kupca jeszcze nie ma bo jeszcze nikt nie wie,jakby co za tydzień mogą być fotki,o ile oczywiście wybierzesz diesla,pozdrawiam
[ Dodano: 01-03-2010, 22:39 ]
aha,rocznik 97
[ Dodano: 01-03-2010, 22:41 ]
"SS"-nie kojarzyć ze skrzynią ładunkową z Wehrmachtu |

|
|
|
|
 |
|
|