Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam Pajero 3
Autor Wiadomość
jezioro 
Nowy Forumowicz

Auto: L200
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-11-2010, 08:54   Szukam Pajero 3

Witam wszystkich Mitsumaniaków

od niedawna noszę się z zakupem Pajero 3, 5 drzwiowego 3.2 DiD z roczników 2000-2003
szukam raczej automatu chyba że znalazła by się zadbana sztuka z manualem

proszę o wizualną ocenę auta z Kalisza
ogłoszenie zamieszczone przez autohandel, ktoś zadbał o przyzwoite zdjęcia ..
pomijam błąd w nagłówku opisu i wstęp skopiowany z jednego z popularnych portali motoryzacyjnych....

może wy zauważycie na zdjęciach więcej szczegułów na które ja zwyczajnie nie zwróciłem uwagi

http://otomoto.pl/mitsubi...-C15941870.html

PS czy jest w Kaliszu jakiś zaufany specjalista/warsztat do którego można by podjechać na oględziny ??

Szyszkowa 
mod Pajero
seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Wysłany: 08-11-2010, 11:26   

Ja bym tam powiedział, że na tych zdjęciach nic nie widać. Są małe i robione pod kątem, tak że nie jesteś w stanie zobaczyć prostych płaszczyzn czy spasowania elementów.

Opis jak to opis- trzeba i tak go zobaczyć. O tym co trzeba koniecznie sprawdzić w V78 już nie raz tu było, poprzeglądaj wątki.

PS
Raz przebieg to 191 raz 195 tys, literówki i przejęzyczenia- widać, że opis robiony "od siekiery"- obstawiam, że identyczny (lub bardzo zbliżony) będzie się pojawiał przy innych Pajero wystawianych przez sprzedającego. Dlatego właśnie uważam, że wizja lokalna jest niezbędna do właściwej oceny.

Obejrzyj inne aukcje- bo coś mi się wydaje, że jeśli na desce są "drewniane" wstawki, to takie same powinny być na kierownicy. Ale może się mylę.

jezioro 
Nowy Forumowicz

Auto: L200
Wysłany: 08-11-2010, 12:22   

dzieki za odpowiedź

fakt brakuje bardziej szczegułowych ujęc a kierownica wydaje się jakby "wyjęta z innego auta" i zdaje się nie pasować wizualnie do reszty

w moim przypadku wizja lokalna jaka wchodzi w grę to jedynie zdalna pomoc jak widzisz jestem z Gdyni kalisz to już spora wyprawa...

co do tego co "było już na forum" jest tego tyle że ciężko się przez wsztstko przekopać

brakuje mi tu jednego przyklejonego tematu ala instrukcji na co zwrócić uwagę przy zakupie konkretnego modelu/ rocznika

szukam dalej...

Szyszkowa 
mod Pajero
seek&destroy

Wysłany: 08-11-2010, 15:05   

jezioro napisał/a:

co do tego co "było już na forum" jest tego tyle że ciężko się przez wsztstko przekopać

Bądź optymistą- wystarczy poczytać wątki z "Pajero III" w temacie z pierwszej strony działu "Chcę kupić Pajero". Znajdziesz bez problemu.

Co do samochodu z nagłówka- czy cena nie wydaje Ci się za niska ? Ja w okazje nie wierzę.

killshot 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 08-11-2010, 16:28   

Niestety ale w Kaliszu nie ma żadnego mechanika, który sprawdziłby na poważnie stan Pojarki:( mam również z tym problem i musze jeździć aż do Zbyszka... Co prawda jest ASO Mitsubishi "Lis" ale nikt go nie poleca.

Odpowiedz do tematu