|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szukam Pajero 3 |
Autor |
Wiadomość |
jezioro
Nowy Forumowicz

Auto: L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-11-2010, 08:54 Szukam Pajero 3
|
|
|
Witam wszystkich Mitsumaniaków
od niedawna noszę się z zakupem Pajero 3, 5 drzwiowego 3.2 DiD z roczników 2000-2003
szukam raczej automatu chyba że znalazła by się zadbana sztuka z manualem
proszę o wizualną ocenę auta z Kalisza
ogłoszenie zamieszczone przez autohandel, ktoś zadbał o przyzwoite zdjęcia ..
pomijam błąd w nagłówku opisu i wstęp skopiowany z jednego z popularnych portali motoryzacyjnych....
może wy zauważycie na zdjęciach więcej szczegułów na które ja zwyczajnie nie zwróciłem uwagi
http://otomoto.pl/mitsubi...-C15941870.html
PS czy jest w Kaliszu jakiś zaufany specjalista/warsztat do którego można by podjechać na oględziny ?? |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 08-11-2010, 11:26
|
|
|
Ja bym tam powiedział, że na tych zdjęciach nic nie widać. Są małe i robione pod kątem, tak że nie jesteś w stanie zobaczyć prostych płaszczyzn czy spasowania elementów.
Opis jak to opis- trzeba i tak go zobaczyć. O tym co trzeba koniecznie sprawdzić w V78 już nie raz tu było, poprzeglądaj wątki.
PS
Raz przebieg to 191 raz 195 tys, literówki i przejęzyczenia- widać, że opis robiony "od siekiery"- obstawiam, że identyczny (lub bardzo zbliżony) będzie się pojawiał przy innych Pajero wystawianych przez sprzedającego. Dlatego właśnie uważam, że wizja lokalna jest niezbędna do właściwej oceny.
Obejrzyj inne aukcje- bo coś mi się wydaje, że jeśli na desce są "drewniane" wstawki, to takie same powinny być na kierownicy. Ale może się mylę. |
|
 |
jezioro
Nowy Forumowicz

Auto: L200
|
Wysłany: 08-11-2010, 12:22
|
|
|
dzieki za odpowiedź
fakt brakuje bardziej szczegułowych ujęc a kierownica wydaje się jakby "wyjęta z innego auta" i zdaje się nie pasować wizualnie do reszty
w moim przypadku wizja lokalna jaka wchodzi w grę to jedynie zdalna pomoc jak widzisz jestem z Gdyni kalisz to już spora wyprawa...
co do tego co "było już na forum" jest tego tyle że ciężko się przez wsztstko przekopać
brakuje mi tu jednego przyklejonego tematu ala instrukcji na co zwrócić uwagę przy zakupie konkretnego modelu/ rocznika
szukam dalej... |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 08-11-2010, 15:05
|
|
|
jezioro napisał/a: |
co do tego co "było już na forum" jest tego tyle że ciężko się przez wsztstko przekopać
|
Bądź optymistą- wystarczy poczytać wątki z "Pajero III" w temacie z pierwszej strony działu "Chcę kupić Pajero". Znajdziesz bez problemu.
Co do samochodu z nagłówka- czy cena nie wydaje Ci się za niska ? Ja w okazje nie wierzę. |
|
 |
killshot
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 08-11-2010, 16:28
|
|
|
Niestety ale w Kaliszu nie ma żadnego mechanika, który sprawdziłby na poważnie stan Pojarki:( mam również z tym problem i musze jeździć aż do Zbyszka... Co prawda jest ASO Mitsubishi "Lis" ale nikt go nie poleca. |
|
|
|
 |
|
|