Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[PajeroIII] Lusterko PII i PIII
Autor Wiadomość
VG 
Forumowicz

Auto: 2x Outek 2.0/2.2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-12-2010, 09:40   [PajeroIII] Lusterko PII i PIII

wczoraj niestety na lodowatej jezdni wpadłem w poslizg i wylądowałem w rowie :/. Na szczęscie jechałem tylko 30 km/h i w sumie nic sie nie stało. Auto połozyło się na boku i przygniotło mi lewe lusterko boczne (błotnik przedni też mam zgnieciony). Dzisiaj rozebrałem lusterko i widze ze pękniety jest aluminiowy (?) uchwyt na którym trzyma się całe lusterko. Cała reszta jest ok tj. delikatne pelniecie obudowy - ale to się da skleić no i szkło całe.
Mam w związku z tym pytanie czy lusterko od Pajero II jest takie same jak od III ? (bo na zdjeciach wyglada tak samo). Ew. Czy mozna zespawać (?) ten framgent na którym trzyma się lusterko ? jeśli tak to jak ?
A może ktos ma uszkodzone lusterko lewe moze byc bez szkła i z popekaną obudową- chodzi mi o ten aluminiowy element na którym trzyma się całe lusterko.

Dzieki z góry.

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 19-12-2010, 17:07   Re: Lusterko PII i PIII

VG napisał/a:

Mam w związku z tym pytanie czy lusterko od Pajero II jest takie same jak od III ? (bo na zdjeciach wyglada tak samo). Ew. Czy mozna zespawać (?) ten framgent na którym trzyma się lusterko ?
Dzieki z góry.

Od P2 nie pasuje lusterko do P3 i nie wygląda tak samo. Nie da się pospawać tego, z reguły najczęściej łamie się tylko ten element.

VG 
Forumowicz

Auto: 2x Outek 2.0/2.2
Wysłany: 20-12-2010, 21:50   

dzieki , a mam pytanie czy ten element jest taki sam z lewej i z prawej strony ? bo wydaje mi sie ze jest taki sam tylko odwrotnie montowany (ale moge sie mylic)

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 20-12-2010, 22:18   

VG napisał/a:
dzieki , a mam pytanie czy ten element jest taki sam z lewej i z prawej strony ? bo wydaje mi sie ze jest taki sam tylko odwrotnie montowany (ale moge sie mylic)

Z lewej na prawa nie pasuje i z prawej na lewą też nie :wink:

Odpowiedz do tematu