|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt 1.3 czy nie bedzie za slaby? |
Autor |
Wiadomość |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2006, 13:51
|
|
|
zz focusem 1.6 przesadziles:P jezdzilem takim, 1.3 z nim nie wygra |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 22-10-2006, 16:30
|
|
|
piwko444 napisał/a: |
1: Jakie są w nim otwory na głośniki? Czy wogóle można zamontować głośniki w przednich dzwiach?
2: Jakiego spalania mogę się spodziewąć?
3: Gdzie najlepiej w Szczecinie można kupić części ekspoatacyjne?
Narazie tylko to przyszlo mi na myśl..
Pozdrawiam i mam nadzieje że zagoszcze na stałe na tym forum |
1. Głośniki w przednie drzwi spokojnie wstawisz - w każdym Colcie jest na nie fabrycznie miejsce.
2. 7,5-8,5l/100km - zależy od wielu czynników
3. przychdzi mi tylko jedna odpowiedź do głowy - Japaneze
Co do przebiegu to 200000km to nic jeżeli o auto ktoś dbał.
A z Focusem 1.6 nie powalczysz... |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 22-10-2006, 21:01
|
|
|
deenbe napisał/a: | zz focusem 1.6 przesadziles:P jezdzilem takim, 1.3 z nim nie wygra | Daniel, nie doczytałeś do końca:
gregorbu napisał/a: | możesz skillować - oczywiście do pewnych prędkości, bo potem pojemności i moce zrobią swoje. |
W warunkach i prędkościach miejskich naprawdę nie ma powodu, by stresować się z pozoru wiele szybszymi autami 1,6 - masa robi swoje... Jeździłem Focusami (5d 1,6 i kombi TDi) i wiem, jak jeżdżą. Mam porównanie. Poza tym niedawno miałem przykre przejścia z jednym ch*** w Focusie kombi. Najpierw musiałem ostro hamować, by go wpuścić przed siebie (idiota w terenie zabudowanym, podwójnej ciągłej, ograniczeniu do 60 na ostrym łuku leciał na czołówkę z autobusem ). Potem na wolnej przestrzeni w terenie niezabudowanym jechał 60. Manewr wyprzedzania rozpocząłem przy ok. 80 km/h, a skończyłem na... 160 - zaczął przyspieszać, gdy go wyprzedzałem. Za mną jeszcze jeden pojazd wyprzedzał tego Focusa, a z przeciwka też coś się pojawiło, więc wyjścia nie było - trzeba było przycisnąć. |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 22-10-2006, 22:27
|
|
|
gregorbu, spoko:)
mozna i objechac duzo autek jak kierowca dupa:)
trzeba przyznac ze 1.3 jak na swoje 75KM dosyc milo sie odpycha
clio 1.2 nie ma szans;) |
|
|
|
 |
|
|